EsportsNotícies

Últims dies per poder participar al sorteig del ‘Super Lot’ de l’Àngels Alemany, valorat en més de 3000€

Hi havia ganes de la cursa solidària que organitza l’escola Àngels Alemany i Boris cada any, i ho fa després de l’aturada per la pandèmia amb més força que mai.  Enguany per la lluita Contra el Càncer Infantil i el lema “Erick, Correm per tu!” que se celebrarà avui dijous 26 de maig a les pistes d’atletisme de Lloret des de les 9:15 hi fins a les 12:15 h, on els alumnes del centre correran per aquesta bona causa.  Per recuperar la nota on parlem més a fons d’aquest dia especial clickar 👉🏻aquí

Des de direcció paral·lelament a les carreres, han preparat un ‘Super Lot’ amb premis de tota mena, gràcies a les donacions de gairebé 80 comerços de Lloret i rodalies.  Des de sopars fins a joguines, manicures, neteges dentals, sabates, talls de cabell, joies, classes de ioga, lots de farmàcia, ampolles de vi, menús, passes d’Spa, classes de pàdel i un llarg etcètera de regals amb un valor total aproximat de 3000€, que quedarà molt repartit entre els gairebé 80 possibles premiats.

Quan se celebrarà el sorteig?  El divendres 27 de maig a les 15h a l’escola Àngels Alemany, i si voleu seguir-lo, faran un directe per l’instagram del centre educatiu, on posteriorment, publicaran els números guanyadors i també a la seva web. 

Com participar-hi?  Només cal comprar els tiquets numerats, disponibles a la secretaria de l’Àngels Alemany fins al mateix día del sorteig, el divendres 27 de maig a les 14:45h, i també es podran adquirir avui dijous a les pistes d’atletisme durant la cursa.  Sort a tothom i un missatge clar “Erick, Correm per tu!” Llistat dels premis:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button