EducacióNotícies

Arriba de la mà de l’escola Àngels Alemany, la cursa solidària pel càncer infantil: “Erick, Correm per tu!”

Estem molt contents d’anunciar-vos que aquest curs 21/22 l’escola Àngels Alemany i Boris recupera la cursa d´atletisme, a les pistes municipals, on hi participaran tots els alumnes del centre, des de P3 fins a 6è de primària.


Tal com comuniquen des de direcció, aquesta activitat es portarà a terme el dijous dia 26 de maig. Aquest curs la cursa és molt especial per a tots els veïns i en especial pel centre, perquè serà una cursa solidària pel càncer infantil i la farem en record a l´Erick, alumne de l´escola que va morir el passat desembre per aquesta malaltia. Aquest any el emotiu lema es: “ERICK, CORREM PER TU!”


Els dies previs a la cursa, al centre començarà a vendre tiquets pel sorteig d’un SÚPER LOT amb obsequis i aportacions que fan diferents empreses que volen col·laborar amb la causa. Des de Lloret Gaceta fem una crida per si algú de vosaltres té o treballa en alguna empresa que vulgui col·laborar a l’Àngels estaran encantats de poder rebre aquests donatius en forma de productes. Només cal que us adreceu a la secretaria de l’escola.

Cal destacar que tots els diners que es recaptin s’enviaran íntegrament a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

La jornada esportiva començara a les 9´30h del matí i està previst que s´acabin a les 12h, aproximadament. També hi ha una cursa (400 metres) on hi poden participar mestres, pares, mares i altres familiars, amb premis pels guanyadors. Amb els següents horaris:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button