ActivitatsNotícies

Tornen després de dos anys d’absència, els focs artificials a la platja de Lloret

Dimarts 26 de juliol 2022 es viurà el Castell de focs artificials a la platja gran de Lloret. Espectacle a càrrec de l’empresa Pirotècnia Valenciana (guanyadora del Concurs Internacional de Blanes al 2019). La cita serà a les 22.30h.

(Programa complet de la Festa Major de Santa Cristina 2022 a Lloret de Mar, amb un infinit d’activitats. Click 👉🏻aquí per consultar-ho)

Ja portem uns dies d’activitats a la Vila des del cap de setmana passat, com el correfoc del divendres, dissabte la Diada Castellera i diumenge la Regata de la Lliga Catalana de Llaguts a sa Caleta i platja de Lloret. Els actes centrals tindran lloc el dia 24, dia de la patrona, amb la tradicional processó per mar a l’ermita de Santa Cristina, que se celebrarà a partir de les 8 del matí, i la regata de llaguts S’Amorra Amorra. Ja a la tarda, a les 19.30 h a la plaça de la Vila, tindrà lloc el Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes.


Després de dos anys amb restriccions, es recuperen també dos dels actes més concorreguts com són la tradicional cantada d’havaneres a sa Caleta, 22.30 h, a càrrec dels grups Port Bo i Roca Grossa i el castell de focs artificials el dimarts 26 de juliol, a les 22.30 h, a la badia de Lloret. L’alcalde de Lloret ha recordat que “la Festa Major és un moment que ens regalem els lloretencs i lloretenques per retrobar-nos amb els familiars i amics i després de la pandèmia aquesta Festa Major es presenta com un esclat de vida, un crit d’alegria. Són dies d’orgull lloretenc que enforteixen el nostre sentiment de pertinença”. Completen la festa diverses actuacions musicals -Fenals de Música, Clon Festival, Concerts d’Estiu a Santa Cristina, concerts a sa Caleta- i espectacles de carrer per a tots els públics així com l’homenatge als mariners del dia 26, dia de Sant Elm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button