NotíciesPolítica

Primeres respostes de l’Ajuntament contra el radar, i darreres actualitzacions

🔴ÚLTIMA HORA: Es retira el radar, per veure la noticia 👉🏻aquí

Compartim aquest recull de la darrera informació que disposem del radar situat a l’Avinguda de Blanes de Lloret, on l’ajuntament, el poble, més perjudicats, el Síndic, columnistes i el consell comarcal són els protagonistes d’aquesta nota:

Jordi Sais: El regidor de seguretat del Govern ha manifestat que aplicarà molt aviat millores de senyalització, com ara indicadors lluminosos on es destacarà clarament la velocitat màxima –que és de 40 km/h– i, també, s’ha demanat a Carreteres de la Generalitat poder instal·lar bandes rugoses al ferm de la via per ajudar a fer més evident la presència del semàfor.
També comenta Sais i en espera d’un dictamen que s’ha demanat, que deixaran sense efecte gran part de sancions, aplicant un principi de proporcionalitat. “Això voldria dir que les multes posteriors a la primera es deixarien sense efecte”.

El poble: Els veïns van presentar dijous 24 de març del 2022 a l’Ajuntament un total de 894 firmes per reclamar solucions pel que consideren una mala funció de l’aparell.

L’Ajuntament de Lloret (en general): Aquest dilluns dia 28 de març del 2022 a les 18:00 hores se celebra el Ple Ordinari a l’Ajuntament de Lloret, on es posarà sobre la taula al punt 13, L’INICI D’EXPEDIENT PER A LA REVOCACIÓ DE RESOLUCIONS SANCIONADORES EN MATÈRIA DE TRÄNSIT, on us informarem de tot lo que surti d’aquí. 

Joaquim Teixidor: ”Com a Síndic demano, als nostres governants que apliquin les meves recomanacions, almenys en part. Els demano que actuïn, que informin, que siguin sensibles amb els afectats, que recordin que estem sortint d’una brutal pandèmia i no tot si val. Govern municipal, feu que el temporal remeti o ens engolirà a tots. Els temporals son fets provocats per la natura, no per incompetència dels nostres governants”.


Alberto Martín: Compartim l’últim vídeo denuncia que hem rebut a la redacció de Lloret Gaceta, l’Alberto moter i lector del diari lloretenc des de Barcelona, que asegura no tornar amb la seva moto per Lloret, si no es fa justicia amb els més de 1200€ que porta acumulats per multes del radar. 

Video de l’Alberto Martín

Frederic Guich: Compartim la seva última columna que ha escrit a la Gaceta amb la seva peculiar visió sobre aquest tema ’La culpa fue del cha cha cha’. Per llegir la columna d’en Frederich 👉🏻aquí

Salvador Balliu: President del Consell Comarcal de la Selvava reconèixer al Ple comarcal d’aquest mes de març que l’augment no previst de multes a causa de la instal·lació de l’aparell a Lloret havia endarrerit les notificacions. En xifres, de juliol a desembre del 2021, es van multar un total de 15.187 vehicles.

One Comment

  1. Buenos días.
    Me acabo de recibir una multa de este radar. Donde tengo que dirigirme para anularla?
    Muchas gracias por vuestro consejo y ayuda.
    Teléfono: 628297130 Andrey.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button