Not铆ciesPol铆tica

Primeres respostes de l’Ajuntament contra el radar, i darreres actualitzacions

馃敶脷LTIMA HORA: Es retira el radar, per veure la noticia 馃憠馃徎aqu铆

Compartim aquest recull de la darrera informaci贸 que disposem del radar situat a l’Avinguda de Blanes de Lloret, on l鈥檃juntament, el poble, m茅s perjudicats, el S铆ndic, columnistes i el consell comarcal s贸n els protagonistes d鈥檃questa nota:

Jordi Sais: El regidor de seguretat del Govern ha manifestat que aplicar脿 molt aviat millores de senyalitzaci贸, com ara indicadors lluminosos on es destacar脿 clarament la velocitat m脿xima 鈥搎ue 茅s de 40 km/h鈥 i, tamb茅, s鈥檋a demanat a Carreteres de la Generalitat poder instal路lar bandes rugoses al ferm de la via per ajudar a fer m茅s evident la pres猫ncia del sem脿for.
Tamb茅 comenta Sais i en espera d鈥檜n dictamen que s鈥檋a demanat, que deixaran sense efecte gran part de sancions, aplicant un principi de proporcionalitat. 鈥淎ix貌 voldria dir que les multes posteriors a la primera es deixarien sense efecte鈥.

El poble: Els ve茂ns van presentar dijous 24 de mar莽 del 2022 a l鈥橝juntament un total de 894 firmes per reclamar solucions pel que consideren una mala funci贸 de l鈥檃parell.

L鈥橝juntament de Lloret (en general): Aquest dilluns dia 28 de mar莽 del 2022 a les 18:00 hores se celebra el Ple Ordinari a l鈥橝juntament de Lloret, on es posar脿 sobre la taula al punt 13, L鈥橧NICI D’EXPEDIENT PER A LA REVOCACI脫 DE RESOLUCIONS SANCIONADORES EN MAT脠RIA DE TR脛NSIT, on us informarem de tot lo que surti d鈥檃qu铆. 

Joaquim Teixidor: 鈥滳om a S铆ndic demano, als nostres governants que apliquin les meves recomanacions, almenys en part. Els demano que actu茂n, que informin, que siguin sensibles amb els afectats, que recordin que estem sortint d鈥檜na brutal pand猫mia i no tot si val. Govern municipal, feu que el temporal remeti o ens engolir脿 a tots. Els temporals son fets provocats per la natura, no per incompet猫ncia dels nostres governants鈥.


Alberto Mart铆n: Compartim l鈥櫭簂tim v铆deo denuncia que hem rebut a la redacci贸 de Lloret Gaceta, l鈥橝lberto moter i lector del diari lloretenc des de Barcelona, que asegura no tornar amb la seva moto per Lloret, si no es fa justicia amb els m茅s de 1200鈧 que porta acumulats per multes del radar. 

Video de l鈥橝lberto Mart铆n

Frederic Guich: Compartim la seva 煤ltima columna que ha escrit a la Gaceta amb la seva peculiar visi贸 sobre aquest tema 鈥橪a culpa fue del cha cha cha鈥. Per llegir la columna d鈥檈n Frederich 馃憠馃徎aqu铆

Salvador Balliu: President del Consell Comarcal de la Selvava recon猫ixer al Ple comarcal d鈥檃quest mes de mar莽 que l鈥檃ugment no previst de multes a causa de la instal路laci贸 de l鈥檃parell a Lloret havia endarrerit les notificacions. En xifres, de juliol a desembre del 2021, es van multar un total de 15.187 vehicles.

One Comment

  1. Buenos d铆as.
    Me acabo de recibir una multa de este radar. Donde tengo que dirigirme para anularla?
    Muchas gracias por vuestro consejo y ayuda.
    Tel茅fono: 628297130 Andrey.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button