ColumnesFrederic GuichNotícies

“La culpa fué del cha cha cha… “

La culpa fué del cha cha cha que me volvió un caradura por la más pura casualidad. Cantaven els Gabinete Cagliari a finals dels ’80. Si ho traslladem al Lloret actual, podríem dir que la culpa de totes les fatalitats es, ha estat i serà del radar.

No hi ha conversa entre vilatans en què no surti alguna anècdota o lament en forma d’euros i punts sostrets. Curiós és com Junts, el partit que governa, també es queixa de la instal·lació d’aquest giny, quan van ser ells amb l’alcalde al capdavant qui ho van gestionar.

Recordem que és el partit amb què es va presentar l’alcalde Dulsat abans de l’aventura “extrapartital” amb PDCAT, aventura que va acabar amb una rebolcada important. Ara, segons sembla, aquest vol tornar a la llar de JUNTS, però sembla que no accepten infidelitats que ben segur van costar alguns diputats.

Roma no paga traïdors, diuen alguns. A la banda dels d’ERC ja s’han avançat a presentar el candidat per les properes municipals, l’actual regidor Albert Ferràndez, substitut lògic d’en Jordi Orobitg que ja feia més de 10 anys era al capdavant de la formació i que fins i tot ell ha reconegut que potser no era la cara més amable del partit.

Si li pregunteu pel radar, la resposta serà clara. Qui la fa, la paga. Prioritzant l’afany recaptatori al preventiu. I el tercer partit del govern, els socialistes. Ai!, he dit socialistes, volia dir no adscrits. Eren socialistes fins que en un gir dramàtic van exercir de senadors romans i van apunyalar el seu Cèsar, aquell que no va voler ser alcalde.

Doncs els no adscrits sembla, que tot i algun intent de tornar al PSC, aniran pel seu compte. En aquest cas també podem aplicar la frase de Roma i els traïdors. A la regidora d’economia, Lara Torres, li ha vingut de perles el radar per quadrar el pressupost i el més de milió que hi havia previst en recaptació de multes i sancions.

Seria curiós saber que en pensen aquests quatre genets, potser amb l’afany de caure bé fins i tot reneguen de l’estri recaptatori. Passi el que passi, sigui com sigui, no dubteu que fins i tot de les deu plagues egípcies en tindrà la culpa el radar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button