CulturaNotícies

Pla per diumenge: Visita guiada i gratuïta a la històrica Mina Melitrons de Lloret

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt organitzen per aquest diumenge 13 de març a les 11h, una visita guiada a la Mina Melitrons orientada a donar a conèixer aquest element del patrimoni del veïnat, en el marc del cicle ‘Les Visites Guiades a Lloret de Dalt‘, que es va aprovar en el Pla de Treball d’enguany en la darrera Assemblea General.

En la visita s’explicarà quin és l’origen del veïnat i quina relació té amb el territori i, a la vegada, es concretarà el vincle d’aquest sector del municipi amb una activitat econòmica i social que el va fer particular: l’abastiment d’aigua potable a Lloret. La visita guiada permetrà aprofundir, ‘in situ‘, en aquest capítol de la història de Lloret mitjançant la informació, les dades, les imatges i les curiositats documentades fins el moment, que van ser la base de la visita virtual al patrimoni del veïnat inaugurada durant la darrera Festa Major de Santa Cristina.

La visita enceta el cicle ‘Les Visites Guiades a Lloret de Dalt‘, amb que volen posar de relleu la importància de la seva història i la del patrimoni que la contextualitza, com ja van fer amb la publicació d’un article al butlletí ‘Sesmond’ del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar.

Inscripcions

Durant la visita guiada, també faren un esmorzar popular, per gaudir del matí de diumenge en bona companyia. Recorda:

  • Data: 13 de març
  • Hora: 11 h
  • Lloc: Mina Melitrons* (Av. Lloret de Dalt, 2) *S’hi pot arribar amb bus L12 i L4: parada “Lloret de Dalt”
  • Important: caldrà dur mascareta i calçat còmode

Per inscriure’s cal reservar cita en aquest 👉🏻enllaç

Què és la Mina Melitrons? Recupera la nota que vam escriure a la Gaceta al passat octubre 👉🏻Mina Melitrons a Lloret Gaceta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button