El PobleNotícies

Organitzen una neteja popular a la Mina Melitrons, desconeguda per a molts, des de l’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt

L’Associació de Veïnes i Veïns Lloret de Dalt organitzen una neteja popular a la Mina Melitrons. Desconeguda per molts veïns i veïnes de Lloret de Mar, on per als qui la vulguin coneixer millor, deixem un enllaç amb informació molt detallada de la mateixa: https://lloretdedalt.wordpress.com/mina-melitrons/


L’activitat la duran a terme el dia de Sant Romà, 18 de novembre, de 9h a 14h, a la Mina Melitrons (Av. Lloret de Dalt, 2)

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt han organitzat una neteja popular a la zona verda de la Mina Melitrons aquest 18 de novembre, de 9h a 14h, coincidint amb la Festa Major de Sant Romà.

L’objectiu de la neteja és enretirar les deixalles, la brossa i la runa que els incívics han abocat els darrers anys a l’espai i a la llera de la riera de Pegueres, fins al punt de degradar-los.


Aquesta activitat coincideix amb l’eliminació del punt de deposició d’escombraries, ubicat des de fa 16 anys la zona verda de la Mina Melitrons, a l’Av. Lloret de Dalt, 2.

La Regidoria de Medi Ambient ha resolt la petició de l’AVV Lloret de Dalt d’eliminar-lo, donats els nombrosos conflictes d’incivisme i de perjudici ambiental que ocasionava.


La neteja popular serà:
• Data: 18 de novembre
• Hora: de 9h a 14h
• Lloc: Mina Melitrons (Av. Lloret de Dalt, 2)
• Important: caldrà dur roba i calçat còmodes, guants, eines manuals (cabic, pala,
etc.), recipient per moure els residus (galleda, bosses, etc.) i aigua per beure
Per participar de la neteja popular, caldrà inscriure’s prèviament a www.lloretdedalt.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button