ActivitatsNotícies

La Confraria de Sant Elm, anima tots els nens i nenes de Lloret a l’assaig per poder ballar el Ball de Plaça a la Festa Major

Com cada any, la Confraria de Sant Elm organitza el ball de plaça i el de concurrència popular on hi poden participar nens i nenes de totes les edats. Serà el próxim 26 de juliol a les 19.30h a la Plaça de la Vila juntament amb el Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes, a càrrec de les quatre parelles d’Obrers de Sant Elm i amb la concurrència popular que parlem. Es llavors que des de la cofradia fan una crida a ex-obreres i als sens balledors on conviden a anar a ajudar a ensenyar el ball de plaça als nens i nenes de Lloret, demà Dijous 21 de Juliol, a les 19.30 al Pati de l’Erol (al costat de l’Església) on es farà l’assaig de la mítica dansa i tots els nens i nenes estan convidats.

(Per no perdre’t cap detall d’aquests dies de celebració, compartim el Programa complet de la Festa Major de Santa Cristina 2022 a Lloret de Mar, amb un infinit d’activitats. Click 👉🏻aquí per consultar-ho)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button