NotíciesSuccessos

Els Mossos han rebut quatre denúncies més per punxades en l’àmbit de l’oci nocturn a Lloret de Mar 

Els Mossos d’Esquadra han rebut cinc denúncies per fets relacionats amb punxades en l’àmbit de l’oci. Tot i això, de moment cap d’elles es pot relacionar amb una posterior agressió o abús sexual, segons ha explicat a Catalunya Ràdio la portaveu dels Mossos, Montserrat Escudé.

La policia ha obert investigacions per esclarir els fets, també per conèixer si s’ha injectat alguna substància a les víctimes i quina. Tots els casos denunciats haurien passat a Lloret de Mar (Selva). Escudé ha insistit en la importància d’anar al metge ràpidament si es percep la punxada ja que amb el pas de les hores es poden perdre proves.

Totes les denúncies de possibles submissions químiques a través de punxades que estan investigant els Mossos d’Esquadra van passar a Lloret de Mar. La primera des les denúncies registrades és del 10 de juliol (recupera la nota de la primera denunciant publicada ahir clicant 👉🏻aquí) i la darrera d’aquest cap de setmana.

En tots els casos, les víctimes són joves d’entre 20 i 25 anys que haurien patit les punxades mentre estaven en discoteques de la població. A les noies que van denunciar immediatament els hi van poder extreure sang i mostres per enviar a analitzar. Fins al moment, però, no s’ha detectat que els hi injectessin cap substància o droga a l’organisme. Les punxades tampoc estan relacionades amb agressions o abusos sexuals posteriors.

A més, els Mossos també s’han posat en contacte també amb una noia que va denunciar a les xarxes socials haver patit una punxada en un club de Barcelona aquest cap de setmana i té previst denunciar.

Aquesta noia va explicar a través d’una sèrie de publicacions a les xarxes socials que tant ella com una amiga van notar una punxada i posteriorment es van començar a trobar malament. Relaten que va anar ràpidament a la barra per demanar ajuda i que finalment van quedar-se acompanyades d’una tercera amiga. Els Mossos van contactar amb aquesta jove per si volia presentar denúncia i Escudé ha concretat que té previst fer-ho aquest dimarts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button