ActivitatsNotícies

Confirmades diverses autoritats per a la Festa Major de Santa Cristina aquest diumenge a Lloret de Mar

(Per no perdre’t cap detall d’aquests dies de celebració, compartim el Programa complet de la Festa Major de Santa Cristina 2022 a Lloret de Mar, amb un infinit d’activitats. Click 👉🏻aquí per consultar el programa)

Els actes centrals de la Festa Major tindran lloc el dia 24, dia de la patrona, destacant la tradicional processó per mar a l’ermita de Santa Cristina, que se celebrarà a partir de les 8 del matí, la regata de llaguts S’Amorra Amorra, l’Estofat tradicional ofert als mariners, vogadors i autoritats convidades a la Plaça del Pi de Santa Cristina a la sortida de la misa i a les 19.30 h a la plaça de la Vila, tindrà lloc el Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes.

Enguany, la festa major de Santa Cristina compta amb varies autoritats i polítics convidats com es habitual. Aquest diumenge llavors, a la processó i els diferents actes de celebració s’espera arribin a la vila, directe de la Generalitat, el conseller d’Economia Jaume Giró, conseller d’Empresa Roger Torrent, a més de l’exconseller Jordi Turull la directora de Presidència a Girona, Maria Josep Porta, el president del Consell Comarcal de La Selva, Salvador Balliu, a més d’una àmplia representació d’alcaldes i regidors del territori i en representació de l’església vindrà l’abat emèrit de Montserrat, Josep Maria Soler. 

Després de dos anys amb restriccions, es recuperen també dos dels actes més concorreguts com són la tradicional cantada d’havaneres a sa Caleta, dilluns 25 de juliol a les 22.30 h, a càrrec dels grups Port Bo i Roca Grossa i el castell de focs artificials el dimarts 26 de juliol, a les 22.30 h, a la badia de Lloret.

L’alcalde de Lloret ha recordat que “la Festa Major és un moment que ens regalem els lloretencs i lloretenques per retrobar-nos amb els familiars i amics i després de la pandèmia aquesta Festa Major es presenta com un esclat de vida, un crit d’alegria. Són dies d’orgull lloretenc que enforteixen el nostre sentiment de pertinença”. Completen la festa diverses actuacions musicals -Fenals de Música, Clon Festival, Concerts d’Estiu a Santa Cristina, concerts a sa Caleta- i espectacles de carrer per a tots els públics així com l’homenatge als mariners del dia 26, dia de Sant Elm. I moltes més activitats que pots consultar 👉🏻aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button