ActivitatsNotícies

Xocolatada i fartons per una causa solidària a l’Àngels Alemany de Lloret de Mar

En un emocionant retorn d’una de les iniciatives més estimades, l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre escolar ÀNGELS ALEMANY I BORIS de Lloret de Mar organitza una xocolatada solidària per donar suport a la recerca del càncer infantil. Aquest esdeveniment, que se celebra avui dijous 29 de febrer a partir de les 16:30 h, té com a objectiu recaptar fons que seran destinats al prestigiós Hospital Sant Joan de Déu.

Després d’un parèntesi des de l’any 2019, l’Àngels torna amb una xocolatada que promet ser un punt de trobada per a la solidaritat i l’esperança. Amb una aportació mínima de 2€, els assistents podran gaudir de deliciosa xocolata i fartons, assegurant no només un moment dolç sinó també l’oportunitat de contribuir a una causa de gran importància.

Aquest any, l’esdeveniment compta amb la col·laboració especial de la pastisseria LoMás del Rieral, que ha donat generosament 500 fartons, assegurant que la tradició i el sabor local estiguin presents en aquest acte de generositat.

L’AMPA ha organitzat la distribució de la xocolatada en tres punts diferents del col·legi, facilitant així l’accés a tots els interessats a participar. Des de l’organització, es llança una crida: “Us animem a col·laborar amb aquesta causa; estarem oferint la xocolatada a la sortida del col·legi, esperem comptar amb la vostra presència i suport”.

Aquest esdeveniment no només busca recaptar fons per a una investigació crucial sinó també enfortir els lligams comunitaris a Lloret de Mar, demostrant una vegada més la capacitat d’unió i solidaritat dels seus veïns i veïnes davant de reptes significatius. La xocolatada solidària es perfila com una cita ineludible per a aquells que desitgin contribuir a fer una diferència en la lluita contra el càncer infantil, gaudint de moments d’alegria i companyia.

Cartell oficial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button