NotíciesSuccessos

Una ràpida actuació davant l’alerta d’un familiar, acaba amb un espectacular rescat d’una dona a Lloret de Mar

El passat divendres, una operació de rescat va tenir lloc en un habitatge situat a la quarta planta d’un bloc de la Avinguda Catalunya a Lloret de Mar, després que el servei d’emergències rebés una trucada d’un familiar alertant que feia gairebé dos dies que intentava contactar amb la seva cunyada sense obtenir resposta. La preocupació va sorgir arran de la falta de contacte habitual entre elles, tement que alguna cosa greu li hagués succeït.

Davant la situació, es va enviar una unitat de la policia local per comprovar la situació. Després de no rebre resposta en tocar a la porta, i no atendre el telèfon es va procedir a activar els Bombers per a una intervenció d’urgència.

El protocol d’actuació es va posar en marxa amb l’arribada de dues unitats de bombers i el SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) al lloc dels fets.

El Cap de serveis va ordenar el tall de trànsit a l’Avinguda Catalunya per facilitar l’accés i treball dels bombers, els quals, mitjançant un camió amb autoescala, van accedir a l’habitatge a través del balcó. En entrar, van trobar a una dona conscient però estirada a terra.

La víctima va ser atesa immediatament pel SEM, que va quedar a l’espera del seu trasllat al centre mèdic. Finalment, l’ambulància va traslladar a la senyora a l’hospital Comarcal de Blanes, on va ser ingressada a urgències com a ferida de caràcter menys greu. La seva recuperació va ser favorable i donada d’alta l’endemà.

Aquest incident ressalta la importància de la ràpida intervenció dels serveis d’emergència i la col·laboració ciutadana en moments crítics. I es recorda a la comunitat que davant de qualsevol cas similar davant la manca de comunicació d’un amic o familiar es contacti al 112. Una acció a temps pot salvar vides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button