NotíciesSuccessos

Una petita embarcació s’enfonsa a Sa Caleta, Lloret de Mar, desencadenant una operació de rescat

Ahir dissabte 14 d’octubre el passeig d’esbarjo d’un grup de persones amb una petita embarcació, es va veure frustrat després de patir un accident. La pintoresca Sa Caleta es va veure envoltada de curiosos, en arribar al lloc varies dotacions d’Emergències: Bombers, SEM, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Protecció Civil.

L’incident va ocórrer ahir, a les 16:46h, quan un banyista va alertar als serveis d’emergències al veure com demanaven ajuda els quatre tripulants d’una barca que es va enfonsar a pocs metres de la costa.

Els ocupants de l’embarcació es van trobar en una situació complicada, alguns d’ells aferrats a armilles salvavides, esperant ser rescatats per les autoritats locals. Protecció Civil va actuar ràpidament (amb una unitat aquàtica) mobilitzant una embarcació de salvament per traslladar els afectats a la platja de Sa Caleta i remolcar la barca, que va quedar surant de cap per avall, cap a la sorra. Un cop a terra, els quatre afectats van ser atesos pel SEM, sense haver de lamentar cap ferit.

Segons les declaracions dels Mossos d’Esquadra, l’embarcació hauria col·lisionat amb una roca, la qual cosa va provocar que comencés a enfonsar-se a menys de 200 metres de la costa. L’esforç ràpid i coordinat dels equips de rescat va ser fonamental per garantir la seguretat de les persones a bord.

Moments abans de l’arribada de l’equip de Protecció Civil

Actuació dels equips d’emergències

Aquest incident posa de manifest la importància d’estar preparats i prendre precaucions en gaudir d’activitats marítimes per assegurar la seguretat de tots els implicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button