NotíciesSalut

Una infermera de l’Hospital de Calella dona un cotxe teledirigit perquè els infants entrin a quiròfan, amb motiu de la seva jubilació

  • Es tracta d’una donació feta per una infermera de l’àrea quirúrgica amb motiu de la seva jubilació
  • Aquest nou model permet gravar missatges de veu i la família en pot enregistrar algun perquè l’infant el pugui escoltar de camí a quiròfan i se senti més acompanyat

Des d’aquests dies finalitzant octubre, l’Hospital de Calella ha ampliat la seva flota de cotxes teledirigits per als infants que han d’entrar a quiròfan. En aquesta ocasió, el vehicle ha estat una donació d’una infermera quirúrgica del centre, Anna Adrogué, que amb motiu de la seva jubilació ha volgut deixar un record a tots els infants que han de ser intervinguts i que d’aquesta manera puguin entrar a l’àrea quirúrgica de forma més lúdica.

De fet, aquesta joguina ajuda molt a disminuir la tensió i el nerviosisme que poden sentir els més petits abans d’entrar a quiròfan. El cotxe, un Audi R8 Spyder de color blanc, és utilitzat pels infants a partir de tres anys i l’equip assistencial és l’encarregat de conduir-lo mitjançant un comandament. Els menors recorren uns cinc metres enfilats al vehicle des que s’acomiaden de la família i fins que arriben al bloc quirúrgic.

A diferència del cotxe teledirigit que ja hi havia a l’Hospital de Calella, aquest nou model té algunes prestacions destacades com el fet que s’hi pot posar música o fins i tot la família pot gravar missatges de veu perquè l’infant els escolti mentre condueix i se senti més acompanyat. Amb la nova incorporació, el model antic s’ha traslladat a la planta de Pediatria perquè els infants ingressats també hi puguin jugar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button