NotíciesSuccessos

Una explosió en un negoci a causa d’una bateria de liti fa mobilitzar els bombers de Lloret en un servei ben a prop

Avui a la tarda, divendres 24 de novembre, a les 15:54h, els bombers de Lloret de Mar van respondre a una emergència a escassos metres de la seva central d’operacions. Des de la base situada al carrer Costa Carbonell nº 34, van observar una densa fumera blanca que provenia d’un negoci al nº57, a menys de 20 metres en línia recta.

Dues dotacions de bombers van ser mobilitzades immediatament, en un dels serveis més a prop del seu historial, sinó el que més, acompanyades per dues unitats de la policia local. L’incident va tenir lloc en un establiment de reparació de bateries de liti, àmpliament utilitzades en patinets i vehicles elèctrics de mobilitat personal.

En arribar al lloc, els bombers van trobar que el propietari ja havia controlat l’incendi originat en una de les bateries i que s’havia propagat a altres unitats del comerç. Després d’extingir i controlar el foc, van dur a terme una revisió exhaustiva de la zona i van fer tasques de ventilació.

El servei d’emergència va ser declarat com a finalitzat pels volts de les 16:50h. Afortunadament, la ràpida resposta dels bombers van permetre controlar la situació i evitar més danys.

Moments de l’incident

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button