NotíciesSuccessos

Un vehicle s’estampa contra parada de bus, la destrossa de material urbà i un nou accident en un punt negre; tres incidents d’aquest cap de setmana a Lloret

Vídeo resum de tres incidents destacats d’aquest cap de setmana

Dissabte 27 d’abril 21:09h

Un avís d’emergències el passat dissabte 27 d’abril a les 21:09h va posar en alerta les autoritats locals de la zona de l’Avinguda Vila de Blanes, a l’alçada de “l’Escalèxtric”, on un vehicle i una moto van patir un accident. La resposta va ser immediata, amb la presència de la Policia Local, Bombers, SEM i Mossos.

A l’arribar al lloc dels fets, els serveis d’emergències van trobar una víctima ferida, un jove de 22 anys segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, amb lesions considerades menys greus. Testimonis informen que es queixava molt de dolor. La víctima va ser traslladada ràpidament a l’Hospital Josep Trueta de Girona per rebre atenció mèdica on es va recuperar favorablement. Els Bombers van proporcionar suport sanitari al SEM i van procedir a la neteja de la via per permetre la reanudació de la circulació. Tot i això, la investigació sobre les causes de l’accident roman en curs, a càrrec de la Policia Local, que encara no ha proporcionat informació detallada sobre el cas. Sens dubte, un punt negre de Lloret de Mar on la controvèrsia està servida. Molts veïns denuncien les badades i incompliment de les lleis de trànsit per part de molts de conductors i altres denuncien mala visibilitat i manca de senyals vistoses.

Diumenge 28 d’abril 7:24h

Per una altra banda, durant la matinada del diumenge 28 d’abril, els veïns de l’Avinguda Amèrica es van aixecar amb una imatge intrigant: un gran fenal a terra, un senyal de trànsit tort i una paperera urbana gairebé a terra. Aquest fet ha desencadenat preocupació entre els veïns, que especulen sobre les possibles causes d’aquest incident. Alguns sospiten que pot haver estat un acte de vandalisme, mentre altres consideren que podria haver estat causat per un accident.

Actualització dilluns 29 abril a les 12:30h: Segons fonts municipals la incidència del fanal a terra a l’Avinguda Amèrica, va ser provocat per un accident humà, mentre col.locaven un rétol de la campanya electoral. El fanal ha caigut sobre el vehicle que utilitzaven per portar les banderoles, deixant algunes petites destrosses al mateix i a continuació ha estat col·locat al paviment. Els serveis municipals deixen un con senyalitzant fins a la seva reparació, apuntant tot a que el fanal no estava en bon estat.

Diumenge 28 d’abril 7:38h

(Imatge cedida per Belén Garcia)

Ahir al matí, al voltant de les 8:00, un altre accident ha tingut lloc a l’Avinguda Vila de Blanes, en aquest cas a prop de la benzinera de Fenals. Un vehicle ha patit una sortida de via, impactant primerament contra la parada d’autobús causant danys considerables. A més, l’impacte ha provocat que el vehicle impactés amb un arbre proper, deformant-lo considerablement. L’ocupant del vehicle, una jove de mitjana edat, va poder sortir pel seu propi peu i l’automòbil va ser recollit per la seva asseguradora. Afortunadament no es van registrar ferits a l’incident.

Actualització dilluns 29 abril a les 12:30h: Segons informa la Policia Local, la conductora va donar positiu en la prova d’alcoholèmia que es va realitzar amb un resultat de 0.52 mg/l, fet que es va denunciar a la conductora administrativament. La zona resta protegida amb cinta a l’espera de la reparació.

One Comment

  1. Este punto de lloret esta pidiendo una rotonda a gritos aunque no sea esta la causa de este accidente casi nadie hace el stop que hay en la calzada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button