NotíciesSuccessos

Un resident de Lloret provoca una nova situació preocupant; els veïns acumulen més de 20 denúncies “alertant del perill que algun dia arribarà”

Vídeo denúncia

Els residents de l’edifici situat a l’Avinguda Vila de Blanes número 146, a Fenals, Lloret de Mar, han expressat la seva creixent preocupació pel comportament problemàtic d’un veí que resideix a la quarta planta del immoble.

L’individu en qüestió, d’origen ucraïnès i amb alguns anys de residència a Lloret, ha acumulat més de 20 denúncies per disturbis al seu domicili, incloent-hi altercats, sorolls nocturns i episodis d’agressivitat. Els veïns afectats han manifestat sentir un temor constant davant la seva presència, malgrat haver presentat múltiples denúncies davant les autoritats locals.

L’incident més recent va tenir lloc ahir dimecres 17 d’abril al voltant de les 7 del matí, quan l’individu, visiblement ebri, va baixar a la transitada avinguda Vila de Blanes i va començar a sol·licitar tabac als i conductors que circulaven, durant més de 10 minuts , generant preocupació entre els residents i conductors que circulaven per la zona pel perill que comportava. Davant aquesta situació, els veïns van alertar la policia local de Lloret, qui va intervenir ràpidament i el va portar de nou al seu domicili.

“Algun dia arribarà una desgràcia i caldrà lamentar-se, aquestes persones necessiten ajuda i els veïns no hi podem fer res”

Veïns de Fenals

Segons testimonis recollits entre els veïns, aquests incidents formen part de la rutina de l’individu en qüestió, qui ha protagonitzat situacions similars en el passat sense que s’hagin pres mesures efectives per abordar el seu comportament problemàtic.

3 Comentaris

  1. En quoi est-ce important de divulguer sa nationalité ? Je connais de nombreux catalans qui agissent quotidiennement de manière similaire, des andalous et des français belges aussi…

  2. Mon voisin a tiré à la carabine sur ma maison à 49 reprises, il est toujours tranquillement chez lui et moi en face dans ma maison à me demander ce qu’il peut encore faire . Alors, ce monsieur a encore de beaux jours à passer dans son appartement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button