NotíciesSuccessos

Un motorista resulta ferit després d’un accident en una intersecció conflictiva a Lloret de Mar

La intersecció

Ahir diumenge, a les 21:30, es va produir un accident de trànsit a l’Avinguda Josep Pla i Casadevall amb la cruïlla amb l’Avinguda del Rieral, que va implicar una motocicleta i un turisme, resultant en una col·lisió a aquesta transitada intersecció del barri del Rieral (Lloret de Mar).

La Policia Local va intervenir on va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor del turisme, amb un resultat de 0,0 mlg. Els Bombers també van actuar amb dues unitats per recolzar el SEM en les tasques d’assistència sanitària al conductor de la moto i neteja de la via.

Finalment, la grua de la Policia Local de Lloret, va retirar el vehicle de la zona afectada. El conductor de la motocicleta va ser evacuat a l’Hospital Comarcal de la Selva (Blanes) com a ferit menys greu.

Intersecció conflictiva

Veïns de la zona denuncien que es tracta d’una intersecció conflictiva, on els usuaris de la via solen saltar-se l’Stop de l’Avinguda del Rieral; un problema de seguretat vial que pot causar molts accidents, no per una mala senyalització, ja que hi ha un gran pas de vianants elevat i un Stop ben senyalitzat, sinó perquè un alt percentatge de vehicles que transiten l’Avinguda del Rieral, agafen altes velocitats i no preveuen que a la cruïlla amb l’Avinguda Josep Pla i Cadadevall sigui molt transitat, cosa que, si ho és, sent una artèria principal d’aquesta zona de Lloret.

2 Comentaris

  1. Conflictiva? Aquí els única conflictius son els que no respectan las senyals de Transit pensante que van sols per el carre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button