NotíciesSuccessos

Un incendi crema una xurreria i obliga a evacuar la zona al centre de Lloret de Mar

A les 17:20 d’aquest dilluns 1 de juliol, un incendi ha afectat una xurreria-cafeteria situada al carrer de Torrentó de Lloret de Mar, justament al costat de la Casa de la Cultura. El foc ha començat a la cuina de l’establiment, concretament a una fregidora, i ha provocat danys considerables a tota la zona de cuina.

Sis dotacions de bombers s’han desplaçat ràpidament al lloc dels fets per apagar l’incendi. Gràcies a la seva ràpida actuació, el foc ha estat controlat i extingit en poc temps. La policia local també ha assistit per assegurar la zona afectada i desallotjar preventivament els veïns de les vivendes superiors i els locals contigus per seguretat.

D’altra banda, no s’han registrat persones ferides a causa de l’incident. Tanmateix, el sistema d’emergències mèdiques ha informat que ha rebut una trucada d’una persona que sentia malestar a causa del fum, i ha estat derivada a atenció primària per a la seva valoració i seguiment.

Fem un apunt de prevenció en aquests casos les autoritats recomanen mantenir la calma i seguir les indicacions dels cossos de seguretat en cas d’emergències similars. Així mateix, es recorda la importància de tenir instal·lats i en bon estat els sistemes de prevenció d’incendis en tots els establiments. Vetllar per la seguretat és qüestió de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button