NotíciesSuccessos

Un veí de Lloret atrinxerat a casa seva amb armes de foc per un desnonament

Veïns de La Riviera (urbanització de Lloret de Mar) han alertat a les autoritats aquest matí de divendres (17 de novembre) entorn a les 11:40h sobre una situació de risc, on un conegut veí de Lloret d’origen suís es troba a hores d’ara, atrinxerat a casa seva, portant armes de foc. Segons relats de residents locals, aquest individu no ha pagat la seva vivenda en els últims 15 anys, i el banc ha venut la propietat, obligant-lo a abandonar-la.

La preocupació entre els veïns s’intensifica a causa de la reputació conflictiva de l’individu en qüestió. “Temem que la situació pugui derivar en un desenllaç negatiu i greu” manifesten els testimonis.

En resposta a l’emergència, els Mossos d’Esquadra han desplegat diverses unitats d’antidisturbis i un equip especialitzat en negociació al Carrer Alzines on es el domicili en qüestió. Segons els informes dels veïns, els agents s’han presentat armats i han evacuat alguns residents com a mesura de precaució davant de possibles incidents greus.

Addicionalment, s’ha mobilitzat el SEM amb un contingent addicional. La situació continua en desenvolupament, i s’espera obtenir més informació a les próximes hores.

🔴Mantindrem la notícia actualitzada a mesura que es disposi de més detalls.

🔴13:36h: El veí continua atrinxerat al domicili portant una escopeta, mentre els Mossos d’Esquadra intenten negociar amb l’individu que continua amb to amenaçador.

🔴14:19h: Finalment els Mossos d’Esquadra han detingut l’home d’uns setanta anys que aquest divendres al matí s’ha atrinxerat amb una escopeta a l’interior d’un habitatge de la urbanització Serra Brava-Riviera de Lloret de Mar, concretament al carrer Alzines, per evitar ser desnonat.

Moment de la detenció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button