NotíciesSuccessos

L’accident d’un ciclista ebri contra un turisme, un detingut a una baralla i l’accident d’una moto contra el carril bici: 3 incidents d’aquest diumenge a Lloret

Vídeo resum dels tres incidents destacats

Diumenge 5 de maig, a les 15:46h: Accident entre un turisme i una bicicleta

Els serveis d’emergència van rebre l’avís d’un accident de trànsit entre un turisme i una bicicleta, just davant del supermercat Esclat (Avinguda de les Alegries) de Lloret de Mar. La Policia Local es va personar al lloc a les 15:48 hores, on van trobar una persona que semblava estar inconscient, el conductor de la bicicleta amb ferides al cap. El ciclista, va ser atès immediatament pel sistema d’emergències mèdiques (SEM), que també es va desplaçar al lloc, i posteriorment va ser sotmès a les proves d’alcholèmia que va aportar 0’98 mg/l, de tal forma va ser denunciat i es va procedir al seu trasllat a l’Hospital Comarcal a Blanes per les seves lesions i on es va recuperar favorablement.

Diumenge 5 de maig a les 17:49h: Accident d’una moto

A les 17:49 hores, es va rebre una trucada a l’112 informant d’un accident d’un motorista a l’Avinguda del Rieral a l’alçada de l’encreuament amb Josep Pla Casadevall; per les fotografies enviades pels testimonis s’observa la motocicleta entre els pivots del carril bici. Encara que les circumstàncies de l’accident no estan clares i no han estat contrastades per les autoritats , tot sembla que s’ha ensopegat amb els pivots del carril bici en construcció. El conductor va ser valorat pel sistema d’emergències mèdiques que va valorar com menys greu i posteriorment traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes per curar les ferides sofertes.

Diumenge 5 de maig a les 19:34h: Baralla amb detingut

A les 19:34 hores, un enfrontament en un bar situat a l’Avinguda Catalunya de Lloret de Mar va deixar dues persones ferides i va acabar amb la detenció d’un home de 40 anys, resident a la localitat i d’origen d’Europa de l’est, i qui li consten diversos antecedents.

L’incident es va desencadenar a partir d’una discussió per l’ús d’una cadira a l’interior de l’establiment. L’individu, clarament alterat i sota els efectes de l’alcohol, va iniciar un enfrontament verbal amb una dona i un home presents al lloc.

La confrontació va escalar ràpidament a una baralla, causant aldarulls al bar, i va continuar fora del bar. Posteriorment, l’agressor va abandonar el local, moment en què es va alertar els Mossos d’Esquadra, qui van iniciar una recerca que va culminar amb la detenció de l’individu al carrer Bonaventura de Lloret, a pocs metres de distància.

Testimonis presencials van afirmar que durant la baralla a l’interior del bar, el detingut va arribar a amenaçar a les dues persones amb una ampolla de vidre trencada, utilitzant-la com a arma, a més de llençar diversos gots de vidre contra ells entre altres cops.

El detingut va ser acusat d’amenaces i lesions. Tots dos ferits, segons van informar les autoritats, van patir lesions lleus i no van requerir hospitalització. L’home detingut serà posat a disposició judicial en un judici ràpid programat per avui dilluns.

One Comment

  1. I ?
    No cal que doneu les novetats del torn. O és que us les passen, que tenen oficina del portanveu ?
    Es normal i tothom fa coses i no cal anar-les explicant. És la seva feina com moltes altres. Per què no expliqueue les novetats del servei 24 hores de una ambulància diumenge, o d’un metge, un forestal, bomber… ? I per això ja tenim la TV. Això acaba de donar més mala imatge de la que ja tenim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button