ActivitatsNotícies

Últims dies per inscriure’t a la Marxa Popular “Platges les de Lloret…” que se celebra aquest diumenge

El darrer diumenge de setembre (25/9/22), se celebra la primera marxa de la temporada, enguany serà la XXXV Marxa Popular ’Platges les de Lloret…’.  Sorgida d’una reunió conjunta entre l’Ajuntament de Lloret i el Xino Xano, on van acordar l’organització d’una marxa amb el patrocini del llavors anomenat Patronat de Turisme per commemorar el Dia Mundial del Turisme i oferir així als nostres visitants i vilatans una activitat que els permetria un contacte directe amb la natura alhora que els donaria a conèixer uns indrets de la nostra vila que de ben segur desconeixen.

El nou recorregut surt de Sa Caleta a les 8 del matí, per anar a buscar el principi del camí de ronda per la banda de llevant i que us permetrà descobrir unes vistes inoblidables des dels penya-segats del recorregut. Així, donant sentit al nom de la marxa, passareu per Cala Trons, Sa Caleta, la Platja Gran de Lloret, Fenals i Sa Boadella, per, abans de tornar cap a la platja Gran de Lloret veure unes vistes privilegiades de la platja de Santa Cristina.

A l’arribada, us espera una bona sardinada amb vi de la terra i una samarreta de record.

Les inscripcions per a la marxa popular ‘Platges les de Lloret…’ estan disponibles des de mitjans d’agost i queden només 5 dies. El preu de la inscripció anticipada és de 7€ i el preu de la inscripció pel mateix diumenge 25 de setembre és de 10€. Inscripcions clickant 👉🏻aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button