CulturaNotícies

Últims dies de rodatge de la pel·lícula Costa, a Lloret de Mar

És ja conegut i agraït, el nombre de rodatges audiovisuals i reportatges fotogràfics realitzats a Lloret de Mar, en els últims anys, portant un impacte econòmic directe a la població.

Turisme, ocupació, imatge de població, consum massiu i economia sostenible

Per a la Spain Film Commission, l’atractiu de la indústria dels rodatges per a un país no només és el turisme de ‘fans’, cosa que en molts llocs d’Espanya s’explota des de fa anys.  Una estàtua d’Ava Gardner corona, per exemple, el bell castell al costat de la Mediterrània de Tossa de Mar (Girona), en record del rodatge de ‘Pandora i l’holandès errant’ a la localitat el 1950, i des de llavors ha atret a infinitat de mitòmans.

Des de Lloret amb la seva Lloret Film Office, es gestiona amb les productores, per atreure-les al municipi, i oferir-los els seus paisatges, monuments, carrers, espais únics, i una infinitat de varietat, que Lloret ofereix, perquè pugui ser un enorme plató per qualsevol tipus de producció audiovisual.

Al setembre 2021, durant gairebé dues setmanes, Lloret a estat aquest variat plató, per rodar una pel·lícula neerlandesa anomenada “Costa” que promet ser un llargmetratge amb essència mediterrània.

És d’agrair llavors, a les productores que trien Lloret per les seves obres, per a la contractació local d’alguns figurants, el consum que es fa a la població pels membres de l’equip, córrer el nom de Lloret entre les productores, lluir la població en les grans  pantalles, el benefici que obté l’Ajuntament de la Vila i sobretot lo més important, que es  més emocional que econòmic: sentir-se orgullós del lloc d’on ets, quan es parla positivament d’ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button