Carles CarbonellColumnesNotícies

UDQELLDSXX

(Un Dia Qualsevol En Llenguatge Del SXX)

Em desperto amb un so semblant a un DM de l’INSTA. Agafo l’SMARTPHONE i veig que no és l’APP esperada qui envia el missatge, si no que és un SMS del CAP on m’informen que ja tinc hora per a fer-me un TAC, ja que ni en la RM ni en els RX es va poder veure què em produeix el SOB. De camí al HC, passo primer pel PIJ per avisar i allà m’esperava el EMO (abans DAM) per demanar-me si el puc acompanyar al CDA on un jove ha de fer la PBC. Com que em ve de camí hi anem plegats. Encara no havíem arribat, que just davant del PLAC cau en rodó un vianant a mig del carrer. Sort que hi havia prop un DEA i ens vam estalviar molta estona de RCP. Acte seguit, es van presentar membres de PC i de la PL tot esperant al SEM que va trigar res en arribar. 

Després de l’ensurt continuo el meu camí. Com que a Lloret ens coneixem tots, m’atura un jove en BTT estudiant d’un CFGS (abans FP) que vol seguir estudiant i no sap si apuntar-se al SOM i estudiar a la UOC, o bé triar entre la UdG i la URLL. Tot per estalviar-se les PAAU. L’informo que valori també la UNED en el primer cas, o la UB o la UAB en el segon. És un jove TOP a qui aprecio molt. Era un TEEN amb un TA que va superar gràcies sobretot al CSMIJ que el va posar en contacte amb l’ACAB. Més endavant una MTS li va posar l’ai al cor Per sort no era SIDA. Després d’aquests ensurts, va anar de l’INS a la UEC sense aprovar l’ESO, per acabar al PTT/PQPI on va poder passar a un CFGM que el va ajudar a completar el seu CV.

Surto a temps per anar a una  reunió de col·legues. Avui, hem tractat temes de salut emocional provocades per la COVID19, que amb una taxa RHO7 de 0.41 sembla que va per bon camí. A la reunió hi ha companys/es del CSMA, CRAE, CREI, PLIS, EAP, EAIA, SIE, entre d’altres, i excusen la seva presència per tenir una PCR positiva, la gent del SOLC, I3 i CRAMP que com sabem comparteixen espai just al costat de la OTG (on t’activen el DARDO) i que no s’ha de confondre amb l’INEM. 

Sortint, recullo el correu a la OIAC i m’assabento que ha sortit al BOE i també al DOGC, l’obligatorietat d’usar les NNTT en comptes de fer tràmits amb el DNI o NIE. Caldrà doncs, tenir un IDCAT, o altres (FNMT, CLAVE, etc) per tramitar via AOC o BPM tot allò que necessitem de les AAPP. Ja cal que tinguem un bon PC o MAC amb una bona LAN o WIFI, i que el CE funcioni sempre. Es preveuen cues a les OACS per a demanar informació. Haurem de fer PICEs, cursos del SOM i del SOC, i que es gestionaran a través de la xarxa de PIJ’s i OSJ’s amb el suport dels SIAD’s i CIRD’s. Les TIC són el futur.. (o el present).

I això no surt al TN, ni a RAC1 ni a cap emissora de la CCMA, quan hauria de ser un tema que l’OMIC hauria de dur al TSJC, i si cal al TC, al TEDH o fins i tot al TJUE. No sé si la UE podrà fer-hi alguna cosa, és el progrés que ens toca pagar, i ben aviat ho farem en BITCOINS o PI. 

La resta del dia, tranquil·la. Recullo als nens al CEIP, anem a una manifestació de la PAH convocada per XXSS, amb el suport de CCOO i UGT a una família en RES a causa de l’IRPH o l’EURIBOR. Ni la RBE ni el PEUE els ha servit. Un noi de SER.GI m’enquesta sobre el  POUM, i arribem a casa just per veure NETFLIX i fer BBQ. I per dormir, dubto entre HBO i agafar un PEN, posar-ho al USB i veure MYHYV i per si cas, també GH i quedar ZZZZ. 

Algú ho entén? On anirem a parar!

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button