CulturaNotícies

Tres concerts als Jardins de Santa Clotilde de Lloret per celebrar els 25 anys de gestió pública

Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret celebren 25 anys de gestió pública. Per aquest motiu, s’ha organitzat una celebració pel dijous 30 de juny i tres concerts programats el cap de setmana de l’1 al 3 de juliol. 

La celebració de l’aniversari pròpiament dita serà el dijous 30 d’abril a la tarda amb la participació de tots els exalcaldes que han tingut alguna relació amb el fet que els jardins poguessin ser municipals. La directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, ha avançat que l’acte es plantejarà com una conversa entre l’actual alcalde de Lloret, Jaume Dulsat i els diferents alcaldes que han fet possible al llarg d’aquests 25 anys els diferents tràmits per tal que avui siguin uns jardins públics. Així doncs hi participaran també els ex alcaldes de Lloret Jordi Martínez, Josep Sala, Lucía Echegoyen i Xavier Crespo. 

Després de l’acte institucional del dia 30 de juny, la celebració s’allargarà durant el cap de setmana de l’1 al 3 de juliol amb la programació de tres concerts d’estils diferents amb la voluntat que tothom hi trobi l’estil que més li agradi. 

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavier Flores, ha destacat que sense una bona administració no hagués estat possible que els jardins fossin de gestió municipal i que es convertissin amb l’espai més visitat i emblemàtic de Lloret amb prop de 62.000 visitants l’any passatI això és el que posarem de relleu en l’acte de l’aniversari, segons ha afegit Flores. 

  • Tres concerts per a comemorar l’efemèride. 

De l’1 al 3 de juliol s’han programat tres concerts que han de permetre arrodonir la celebració de l’efemèride. La idea del cicle de concerts és apropar la música de qualitat en tres espectacles de format reduït, a un públic plural i divers. A banda d’allargar la celebració durant tot el cap de setmana, l’objectiu dels tres concerts, segons Anna Fuentes, és potenciar les possibilitats dels jardins com un espai de convivència i lleure obert per a tot el públic.

Els tres concerts programats són d’estils diferents amb l’objectiu que tothom trobi el seu concert i s’acosti a participar de la celebració, segons ha dit Flores. 

  • Divendres 1 de juliol

Concert de versions a càrrec de Gloria Sirvent Duo. Un concert íntim format per un duet de guitarra i veu. Els temes del seu repertori són versions de cançons icòniques i famoses que transformen en originals i inèdites. Les seves versions inclouen des de la música pop i disco, al rythm and blues, al jazz i fins a temes brasilers. 

  • Dissabte 2 de juliol

Heroïnes: concert líric amb Elena Martinell i Glòria Garcés. Un concert proper, amable i distès que presenta les dones que protagonitzen les àries més famoses de l’Òpera, veritables heroïnes de les històries que, sobretot, canten a l’amor. Algunes innocents, d’altres profundament desgraciades, malvades, irreals, juganeres… Petits contes cantats, amb música de compositors excepcionals.

  • Diumenge 3 de juliol

Concert de Queralt Albinyanan Blues Trio. El Blues des d’un punt de vista femení. Aquesta és la proposta de l’actriu i cantant Queralt Albinyana al costat de Tota Blues a l’harmònica i del guitarrista Martín J. Merino. La banda fa un recorregut per la història del Blues, a través de les seves vocalistes i compositores més destacades. 

Tots els concerts s’han programat a les 20.30h i el preu de l’entrada és de 3 euros. Es poden comprar al Museu del Mar o bé al web patrimoni.lloret.cat 

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button