NotíciesSuccessos

Tres accidents, una emergència mèdica i un incendi, marquen les incidències d’aquest pont de Sant Joan a Lloret de Mar

Resum en imatges

Divendres 21 de juny, 11:50h. Incendi al carrer Joan Miró:

Aquest passat divendres 21 de juny a les 11:50h, els serveis d’emergència van ser alertats per un veí del carrer Joan Miró (Condado Jaruco), que va informar que sortia fum d’una caixa de comptadors. Ràpidament, cinc dotacions de bombers es van desplaçar al lloc dels fets, on van extingir l’incendi que afectava el comptador elèctric. A l’incident l’ADF ha donat suport de prevenció fins a l’arribada dels bombers. La companyia subministradora va tallar el subministrament elèctric de tota la zona per procedir a les reparacions necessàries. No es van reportar ferits.

Divendres 21 de juny, 21:15h. Emergència Mèdica al carrer de l’Oliva:

El mateix divendres 21 de juny, a les 21:15, un grup d’uns vuit joves passejava pel carrer de l’Oliva, just davant del bar-restaurant Galera, quan un d’ells va patir un atac epilèptic. Segons testimonis, el jove va ser atès immediatament per alguns veïns i les unitats de la policia local i el Sistema d’Emergències Mèdiques, que van arribar ràpidament al lloc dels fets. El jove va ser estabilitzat i traslladat a un centre mèdic per a una avaluació més detallada.

Divendres 21 de juny, 19:09h : Accident de trànsit:

Accident de Trànsit a l’avinguda de les Alegries
També el divendres, a les 19:09, es va produir un accident de trànsit a l’avinguda de les Alegries. Una motocicleta i un cotxe van col·lisionar, i tot i que les causes de l’accident encara es desconeixen, el Sistema d’Emergències Mèdiques va arribar ràpidament al lloc per avaluar l’estat dels implicats. Els dos ferits van ser considerats lleus i van rebre atenció mèdica en el lloc dels fets.

Dissabte 22 de juny, 13:20h: atropellament:

Dissabte a les 13:20h aproximadament, a l’Avinguda Vila de Blanes tal com relaten els testimonis, “sembla que “Un vehicle ha atropellat a un nen estranger en saltar-se un senyal de pas per a vianants estant el conductor del turisme, obligat a parar. Ràpidament s’han personat el sistema d’emergències mèdiques i la policia local que ha realitzat una primera intervenció. El noi està fora de perill encara que amb ferides després de l’incident.

Dissabte 22 de juny, 19:02h. Accident:

Cap a les 19:00 hores, del Dissabte 22 de juny, es va produïr un accident entre dues motocicletes i un turisme a la GI-682, (Avinguda Vila de Blanes) davant de la benzinera de Fenals. El conductor del vehicle i un dels conductors de les motocicletes han resultat lleus, mentre que l’altre conductor de la motocicleta ha patit ferides greus i ha estat atès immediatament pels serveis d’emergències mèdiques. En l’accident, s’han mobilitzat dues dotacions de bombers, tres dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, que encara estan investigant els fets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button