ActivitatsNotícies

Tot preparat per a les passejades sota la lluna plena a Roca Grossa amb ritual final

“A Lloret es fan coses úniques, que de vegades passen desapercebudes, o que discretament, arriben als éssers escollits. L’entorn, l’energia dels llocs, la influència de la lluna i el so dels bols tibetans ens poden acompanyar a descobrir coses en una nit màgica.”.

Ramon Sulé

El mestre Ramon Sulé ens convida aquest divendres dia 5, a partir de les 21h, a connectar amb la Terra i la natura de l’entorn, a descobrir el so del silenci i sentir l’energia de les vibracions. Demà divendres hi ha una sortida per passejar de nit al bosc de Roca Grossa a Lloret de Mar. Cal reserva previa trucant al 629 38 83 52 (Ramon). Es tracta d’una trobada de persones amb ganes de tenir una experiència única i gaudir de tot d’una manera conscient sota la llum de la lluna plena, que repetim gairebé cada mes el dia que hi ha lluna plena, tothom està convidat.

Els participants caminaran junts, en fila índia i en silenci, pel mig d’antics pins i sureres del bosc de Lloret sense perdre de vista el mar… fins a arribar als peus d’una antiga i gran surera ubicada a Roca Grossa on seuran per fer un petit cant de mantres, seguit d’un espai de silenci acompanyat pel so dels bols tibetans.

Un cop es trenca el silenci, l’ambient canvia, es canta, es medita, es comparteix menjar, begudes, i es comparteixen sentiments i sensacions. “Després d’una sortida d’aquestes, ningú es queda indiferent, tornes a casa amb un esperit renovat i sorprès pel que has viscut!” recalca el mestre i puntua que el camí de tornada serà diferent del de l’anada. Parlem amb Ramon Sulé per conèixer i endinsar-nos en la seva ànima i les seves idees:

Ramon, quins són els instruments que t’acompanyen en aquestes caminades de lluna plena?

Els bols tibetans, la flauta nativa dels indis americans i tambor xamànic.

I perquè el bosc de Roca Grossa?

És un lloc molt maco, si es gaudeix de manera conscient i en silenci es poden percebre sensacions molt especials. Procurem anar només amb la llum de la lluna, tot i que portem frontals per si cal. Arribem en silenci a un punt especial on fem cant de mantres i trenco el silenci amb el so dels instruments. El bosc de Roca Grossa és un bosc especial, molt antic i net, tenim un tros de camí de vessant de mar i l’altre de muntanya. Hi ha una sorpresa que no direm, però que fa que tot sigui encara més especial.

En aquestes sortides m’he trobat amb gent molt especial que percep les energies, algú que veu portals energètics, persones que connecten amb éssers màgics del bosc, etc…

Caminar xino-xano i omplir el cos, el cor i ànima de noves sensacions que desperten els nostres sentits per percebre coses intangibles, No t’ho perdis; a Lloret ho podem fer cada lluna plena.

“El secret és que la gent va poc al bosc i menys a la nit, i de manera conscient, a les fosques i en silenci. En aquestes condicions… passen coses, coses increïbles i molt màgiques”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button