El PobleNotícies

Torna la secció: “Tu preguntes, un professional respon”; avui amb el tema de la sequera a Lloret de Mar

Després d’un breu període de pluges recents, Lloret de Mar segueix enfrontant-se a la sequera, una realitat que contrasta amb l’esperança despertada per les últimes precipitacions. La sequera planteja una situació amb múltiples interrogants sobre les restriccions d’aigua i l’impacte en l’arribada de turistes a la zona. Sorgeixen infinits dubtes sobre qualsevol tema que vulguem pensar, ja que l’aigua és al nostre dia a dia. Infinits dubtes entre la població per aquest tema tan delicat. Arribarà finalment la dessaladora dels hotelers? Amb el tema mediambiental… Les salmorres produïdes s’abocaran al mar? Es podrà comprar aigua marina a l’ajuntament per a ús particular? S’aplicaran les mateixes restriccions als turistes a les instal·lacions esportives municipals que als veïns de Lloret?

Benvinguts a un capítol nou d’aquesta secció tan propera

En aquest context, la secció “Tu preguntes, un professional respon” del nostre diari, reobre les portes a les inquietuds dels lectors, en el cas que abordem avui, la sequera, serà la protagonista. En aquesta ocasió, comptarem amb la col·laboració de Nino Gómez, actual regidor del consistori de Lloret, amb responsabilitats al Consorci d’Aigües de la Costa Brava i a l’Àrea de Territori i Sostenibilitat amb el clavegueram i aigües, com activitats principals, es disposa a respondre les vostres preguntes relacionades amb la sequera a Lloret.

Per participar és molt simple:


  1. Formula qualsevol pregunta sobre la sequera a Lloret al final d’aquesta notícia, a l’apartat “DEIXA EL TEU COMENTARI”.
  2. Transmetrem les vostres preguntes a Nino Gómez, qui les respondrà basant-se en el seu coneixement i experiència i publicarem totes les respostes en una nova publicació.

Esperem les vostres preguntes amb entusiasme i us animem a mantenir-vos actius en aquesta secció. Les respostes seran publicades posteriorment en una nova notícia, perquè la comunitat pugui estar informada i comprendre millor com portar aquest desafiament sense precedents. Aprofitem per agrair la vostra participació i anticipem que hi haurà més temes d’interès en el futur proper. Engageu-vos i ajudeu-nos a construir una comunitat ben informada!

4 Comentaris

  1. Me gustaría saber si el ayuntamiento finalmente venderá agua para poder llenar las piscinas caseras (tipo Intex) de unos 3×3 metros. Dijeron en febrero que lo comunicarían y no encuentro nada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button