ActivitatsNotícies

Torna el Carnaval a Lloret de Mar després de dos anys de restriccions

Els ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar (Selva) ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de la Costa Brava Sud. Serà del 18 de febrer al 4 de març del 2023. Els consistoris ja han contactat amb les diferents colles que varen participar en l’edició del 2020 perquè puguin començar a preparar les seves carrosses.

El Carnaval de la Costa Brava Sud celebrarà la seva desena edició i torna amb més força que mai després que, degut al context postpandèmic, les edicions del 2021 i 2022 quedessin limitades per les normatives sanitàries del moment, que no possibilitaven la celebració d’esdeveniments en gran format amb un alta concentració de persones. Es calcula que, sumant els espectadors de les tres rues, el Carnaval de la Costa Brava Sud aplega més de 120.000 persones i hi participen més de 1.000 persones.

El Carnaval de la Costa Brava Sud començarà a Lloret el dissabte 18 de febrer a les 16:00h. Continuarà el diumenge 19 de febrer primer a Lloret a les 12:00h. i després a les 17:00h a Blanes; i a Tossa de Mar tindrà lloc el dissabte 4 de març a les 16:30h, tancant la gran rua a les tres poblacions. A banda de la Gran Rua de Carnaval, els Ajuntaments ofereixen una completa programació amb diferents activitats carnavalesques durant aquests dies, que es donaran a conèixer properament juntament amb el cartell oficial d’aquesta edició.

El Carnaval de la Costa Brava Sud es va crear l’any 2012 per promocionar de manera conjunta el cicle festiu a les tres viles marineres, i coordinar un dels seus atractius centrals i més multitudinari: les rues de carnaval. I és que des de les tres poblacions es considera que els actes del Carnaval són una bona manera per donar a conèixer l’incomparable entorn de la Costa Brava Sud, així com els serveis d’allotjament, comerç i restauració que s’hi ofereixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button