NotíciesPolítica

Tònia Batlle renuncia a la reelecció com a Diputada del Parlament per dedicar-se a l’empresa familiar

La fins ara diputada de Junts per Catalunya, Tònia Batlle de Lloret de Mar, ha decidit no presentar-se a les llistes de les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 12 de maig. Batlle fa el pas al costat per dedicar-se plenament a l’empresa familiar, però continuarà implicada treballant pel projecte de Junts com ha fet des del seu inici. Cal recordar que Batlle va ser la primera dona de Lloret en entrar com a Diputada al Parlament de Catalunya.

“Ha estat un honor poder servir el meu país des de l’escó del Parlament de Catalunya, al costat d’uns grans companys, i molt especialment poder representar la comarca de La Selva”

Tònia Batlle

La diputada lloretenca ha mostrat ple suport a la candidatura del president Carles Puigdemont i confia que aviat tornarà a ser president de la Generalitat. “Vaig fer el pas d’anar a les llistes del Parlament en un moment en què hi havia presos polítics i ara estem a les portes de la tornada del president Puigdemont, a qui espero poder saludar aviat al nostre país”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button