G-TVNotíciesSuccessos

SummerRockz: El imperio del turismo de borrachera en Lloret de Mar

Varios Hoteles, agencias de viaje, parte del ocio nocturno y diferentes negocios de Lloret de Mar denuncian durante años una práctica ilegal por parte de una empresa (Summer Rockz) vendiendo fiestas en varios locales de ocio nocturno y fiestas al aire libre del municipio, utilizando la venta ambulante y ofreciendo packs de bebidas ilimitadas, ambas prácticas consideradas ilegales. En estos eventos cabe destacar que la entrada está prohibida para las personas que habitan en la población.

En el reportaje de hoy, presentamos el modus operandi de este IMPERIO del temido por todos: TURISMO DE BORRACHERA.

El nuevo gobierno de Lloret de Mar es conocedora de esta empresa y su manera de trabajar, la cual lleva siguiendo desde el inicio de su legislatura hace ya más de dos meses: “Estamos trabajando con el sector, desde hace meses, para ver cómo podemos erradicar la actividad de una empresa que perjudica gravemente los intereses turísticos de nuestro municipio” declaran desde el ayuntamiento.

Debido al estado con el que salen de las discotecas, estos jóvenes alteran la vida de las personas que intentan descansar, ya sea porque quieren tener unas vacaciones tranquilas o porque son residentes de la población y deben tener su rutina familiar y laboral.

La mala imagen que se da del destino turístico hace mucho daño a la imagen del mismo y complica el cambio que quiere hacer la población hacia un destino turístico familiar y dedicado al deporte.

14 Comentaris

 1. Que las discotecas no les alquilen mas sus instalaciones y se acabo el problema. No es solo la empresa. Los propietarios de discotecas también tienen que cambiar si queremos que lloret cambie.

 2. Los que van a Tropics u otros sitios no hacen ruido y tampoco beben alcohol….venga hombre, no me jodas. Será que no hay propagandas de otra gente.

 3. Si no posen remei, a Lloret no es podrà viure tranquils mai. Desitjant que acabi l,estiu, marxin tots i poguem descansar com ens mereixem.
  Estem farts de la mala educació, crits de bojos i vomitades per tot arreu.

 4. Buen reportaje, pero no es solo Summer Rockz, la práctica es de TODAS las agencias. Y de todos los paises. Aquí hay intereses de otras discotecas que no están incluidas en el pack y esto molesta, quita ganancias. Esto pasa en la salida de TODAS las discotecas, todos los días y todo el verano. Que paso? Nos dimos cuenta de esto ahora???

 5. Per no parlar dels propietaris de vivendes a les diferents urbanitzacions, que les lloguen NOMÉS a grups de joves que munten festes nonstop, cridant, posant la música forta i agafant unes trompes monumentals. Evidentment, aquestes cases estan equipades amb equips de música de molts i molts watts. S’ha de dir, però, que l’acció de la guàrdia urbana i els veïns que els alerten, han fet que els darrers estius, la majoria respectin uns mínims horaris. El tema és que Lloret segueixi (o no) sent sinònim de turisme de descontrol i borratxera, per a nois i noies europeus que fan aquí el que no poden fer als seus països.

  1. Durant uns anys l’Ajuntament ha permès de tot a Lloret. A veure si ara el nou equip de govern pot treballar per millorar l situació de cara a l’any vinent. Hi ha molta feina a fer.

 6. Ja fa molts anys que ho fan i el magic park va ser el pioner i el millor client d aquesta empresa Lloret. Bona acció per part de l equip de l Ajuntament.

 7. El nou equip de govern te uns messos per posar-se al dia i prendre mesures radicals. Igual que es graven als venedors cometen una activitat prohibida, la policia ha de fer un control diari i sancionar ejemplarment, tant als venedors com a les empresses que els hi donen ordres, de ben segur que no tenen ni contracte laboral. Tots sabem qui mouen els fils de la nit. Com a primera actuació cal reunir-se i exposar les conseqüències que patiran si no deixen d’actuar al marge de la llei. Per altra banda… si són activitats il·legals, perquè continuen oberts aquest negocis?
  Algú fa la vista grossa?
  Hi han beneficiats per mirar cap a un altre banda?

 8. Solucion, apostar por otro tipo de turismo, deporte p ejemplo, tenemos las mejores instalaciones de la comarca( piscina, pistas, campo de f., tenis, padel, gym), eliminar plazas hoteleras low cost , el precio mismo ya filtrara la clientela.

 9. No crec que cap veí de Lloret estigui d’acord amb aquest tipus de turisme. L’ajuntament hauria de prendre mesures dràstiques. Segur que tindran tot el suport del poble, que és qui l’ha elegit, precisament per què se’ls escolti. Com ha dit Eric per aquí, qüestió de coratge. Una decisió amb collons, resultat de collons.

 10. Fa unes setmanes vaig parlar amb una parella basca de vacances a Lloret. Venien per una setmana, però decebuts de la massificació, van decidir marxar l’endemà. Eren tres parelles d’ uns 65 anys, el tipus de turisme que sí es deixa calers al poble, que dona la imatge de destí segur i relaxat, que torna, que parla, que atrau més turisme de qualitat, que interessa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button