NotíciesPolítica

Sumem Lloret presenta una moció per subvencionar activitats esportives i culturals per a infants i joves a Lloret

“El Grup Municipal Sumem Lloret presentem una moció per Subvencionar activitats esportives i culturals per a infants i joves a Lloret de Mar, en contraprestació dels 130.000€ que el govern de Lamelas ha eliminat de les beques menjador”.

Lara Torres

El Grup Municipal de Sumem Lloret, representat per Lara Torres Lledó i Mª Jose Linares Caballero, ha presentat una moció davant l’Ajuntament de Lloret de Mar amb l’objectiu d’establir un compromís municipal per subvencionar activitats esportives i culturals per a infants i joves del municipi.

Considerant que l’accés a les activitats esportives i culturals és fonamental per al desenvolupament integral dels infants i joves, el Grup Municipal de Sumem Lloret argumenta que l’Ajuntament de Lloret de Mar té la capacitat econòmica i la responsabilitat de promoure hàbits saludables i enriquidors entre la joventut.

En aquest sentit, es proposa assignar una partida pressupostària mínima de 130.000€ per garantir que tots els infants joves puguin accedir a activitats esportives i culturals, la quantitat que fins ara es dedicaven a les beques menjador i què el govern actual ha eliminat. A més, es comprometen a treballar en col laboració amb entitats, centres educatius i altres agents per identificar les necesitats específiques i optimitzar l’impacte d’aquesta inversió.

A més, es demana un seguiment i avaluació periódic de les activitats finançades per garantir la seva eficàcia i ajustar-les segons les demandes i experiències de les famílies.

El Grup Municipal de Sumem Lloret presenta aquesta moció amb la convicció que la inversió
en activitats esportives i culturals per a infants i joves contribuirà al benestar i desenvolupament integral de la joventut a Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button