NotíciesPolítica

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, decideix abaixar-se el sou

“He pres aquesta decisió en el marc d’un compromís ferm amb el benestar i progrés de Lloret i amb l’objectiu d’abordar actuacions urgents que millorin la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi aportant més recursos per a poder encarar les problemàtiques més urgents que tenim en un moments de complexitat econòmica”.

Adrià Lamelas

L’Alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha anunciat avui dilluns 31 de juliol una reducció de la seva assignació salarial durant aquesta legislatura al capdavant del consistori lloretenc. Adrià Lamelas es rebaixarà la seva remuneració al voltant d’uns 100.000€ durant els propers quatre anys, el que serien aproximadament uns 25.000€/any.

L’alcalde de Lloret no solament ocupa aquest càrrec municipal remunerat, sinó que també forma part dels òrgans gestors del Patronat de Turisme de la Costa Brava i del Dipsalut des de l’oposició a la Diputació de Girona, on es l’únic representant de Lloret.

L’alcalde explica que “considero una responsabilitat representar els interessos de la ciutadania des de l’àmbit regional i en dos sectors fonamentals com són el turisme i la salut. La vinculació amb aquestes dues entitats ens permetrà donar un major impuls a les polítiques i accions destinades a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Lloret, així com a potenciar els atractius turístics de la vila” conclou el comunicat l’alcalde de Lloret de Mar.

One Comment

 1. Des de Més progrés volem explicitar les dades de les retribucions econòmiques que percebrà el Sr. Lamelas:

  Com a Alcalde Lloret rebrà de l’Ajuntament 53.707,88€
  De la Diputació de Girona, com a portaveu Grup PSC 47.003,34€
  El total de tot seria de 100.711,22€ en total any/bruts. S’ha de tenir en compte que cada any es farà la pujada de l’IPC, i per altra banda, que te una dedicació del 90% a l’alcaldia, qüestió que fa que pugui obtenir ingressos des de l’empresa privada, que en te vàries.
  El descompte de 25.000€ anuals, que encara no sabem en quin format, si es farà un canvi a la seva nòmina o serà donació, i d’on ho resta, suposem que de la nòmina de l’Ajuntament, farà que el seu ingrés anual/brut de l’administració pública sigui de 75.711,22€. Creiem que es un sou que sobrepassa el que diu a la notícia, i que podia haver sigut quelcom més aquesta rebaixa.
  Quan es passa una nota de premsa, s’hauria de dir tota la veritat, no només mitjes veritats, així tothom pot valorar bé la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button