El PobleNotíciesSuccessos

SOS Costa Brava, denuncia les intimidacions que pateixen al Camí de Ronda a Lloret

Uns 40 activistes fan el camí de ronda de Can Juncadella de Lloret de Mar

S’han viscut moments de tensió davant l’oposició de la seguretat privada d’una finca a tocar

Una quarantena d’activistes de SOS Costa Brava han entrat per sorpresa al polèmic camí de ronda de Can Juncadella que passa a tocar d’una finca privada, propietat d’un magnat del Kazakhastan. Els manifestants han volgut denunciar “les pràctiques intimidatòries” de la seguretat privada, tot i tractar-se d’un “espai públic”. I és que a l’inici del camí hi ha diversos cartells alertant que s’està accedint a una propietat privada, s’adverteix de la presència de gossos, hi ha càmeres constantment i uns altaveus que pretenen dissuadir aquells que entrin a l’espai.

El problema, però, és que tot aquest dispositiu es troba en una zona que, segons diverses sentències del TSJC i ratificades posteriorment pel Suprem, és públic.

Quan els activistes han entrat, de seguida s’ha escoltat un avís que no es podia passar i un membre de la seguretat privada amb un gos els ha intentat aturar.

Els membres de SOS Costa Brava han seguit avançant, malgrat que el cap de seguretat ha sortit i els ha demanat que no ho fessin. Al cap d’uns moments de tensió, els Mossos i la Policia Local han aparegut per dissuadir els activistes “i evitar enfrontaments”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button