NotíciesSalut

Sopar solidari a Lloret en benefici del Servei de suport a persones en situació de malaltia avançada; escolta el testimoni de la Nerea:

El pròxim 2 de juny a les 20 h l’Hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar acollirà un sopar solidari en benefici del Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. L’esdeveniment, organitzat pel Rotary Club de Lloret de Mar amb la col·laboració de diversos membres de la comunitat local, té per objectiu recaptar fons per a aquest programa que ofereix suport a persones en situació de malaltia avançada i a les seves famílies.

El SSID és un servei d’atenció al domicili dirigit a persones que es troben en situació de final de vida i que són ateses per un equip especialitzat en cures pal·liatives. Des d’aquest servei s’ofereix una atenció integral a la persona que pateix la malaltia, incloent-hi aspectes físics, emocionals, socials i espirituals; donant suport en tasques com la higiene, l’alimentació, cures no complexes o acompanyament, així com suport emocional a la família.

A continuació presentem el testimoni de la Nerea, que explica que fa dos anys va rebre l’ajuda d’aquest servei, a través del qual un equip de professionals especialitzat en cures pal·liatives va atendre i acompanyar la seva mare en situació de final de vida a causa d’una malaltia, i convida a participar en aquest sopar solidari:

Les persones que vulgueu participar en aquesta iniciativa heu de comprar l’entrada prèviament a través d’aquest 👉🏻enllaç, des del qual es podrà seleccionar el nombre de comensals que hi assistiran. Les places són limitades, per tant, es recomana realitzar la reserva amb antelació.

Actualment, aquesta iniciativa es porta a terme gràcies al finançament de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), la Fundació Oncolliga Barcelona i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, així com al suport d’alguns ajuntaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button