NotíciesSalut

Sopar solidari a Lloret en benefici del Servei de suport a persones amb malaltia avançada; escolta el testimoni de la Montse, l’Armando i el Tomàs

  • L’esdeveniment, organitzat pel Rotary Club de Lloret i la Fundació Climent Guitart, té com a objectiu recaptar fons per a aquest programa que ofereix suport a persones en situació de malaltia avançada
  • Tres famílies donen el seu testimoni per explicar quina ha estat la seva experiència amb aquest servei

El pròxim divendres 21 de juny a les 20 h l’Hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar acollirà un sopar solidari en benefici del Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. L’esdeveniment, organitzat pel Rotary Club de Lloret de Mar i la Fundació Climent Guitart, té per objectiu recaptar fons per a aquest programa que ofereix suport a persones en situació de malaltia avançada i a les seves famílies.

El SSID és un servei d’atenció al domicili dirigit a persones que es troben en situació de final de vida i que són ateses per un equip especialitzat en cures pal·liatives. Des d’aquest servei s’ofereix una atenció integral a la persona que pateix la malaltia, incloent-hi aspectes físics, emocionals, socials i espirituals; donant suport en tasques com la higiene, l’alimentació, cures no complexes o acompanyament, així com suport emocional a la família.

Compra la teva entrada:

Les persones que vulgueu participar en aquesta iniciativa heu de comprar l’entrada prèviament a través d’aquest enllaç, des del qual es podrà seleccionar el nombre de comensals que hi assistiran. Les places són limitades, per tant, es recomana realitzar la reserva amb antelació.

La veu dels testimonis del SSID

Tres famílies, que han estat usuàries d’aquest servei aquest 2024, han volgut parlar de les seves respectives experiències. La Montse, l’Armando i el Tomàs expliquen en el vídeo que trobareu a continuació, com els va ajudar tenir el suport dels professionals d’aquest servei per acompanyar a les seves respectives parelles en situació de final de vida a causa d’una malaltia.

Tots els diners que es recullin serviran per finançar aquest servei, que ara mateix, necessita recursos per poder-ne garantir la continuïtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button