El PobleNotíciesSalut

Solidaritat a ‘Ruth Seguel Hair Studio’ a Lloret, pel Dia contra el Càncer de Mama

Per iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut el 19 d’octubre se celebra mundialment el Dia Internacional de lluita contra el Càncer de Mama amb l’objectiu de crear consciència i promoure que cada vegada més dones accedeixin a controls, diagnòstics i tractaments oportuns i efectius.

S’estima que 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida i aquesta és la raó principal de perquè les dones s’han de fer una avaluació regularment dels seus pits.

La detecció precoç per tal de millorar el pronòstic i la supervivència dels casos de càncer de mama continua sent la pedra angular de la lluita contra aquest càncer.

Octubre, mes rosa i del Càncer de Mama, i a Ruth Seguel Hair Studio de Lloret de Mar per quart any consecutiu se solidaritzen amb el Dia del Càncer de Mama que se celebra el proper 19 d’octubre.

A la jornada solidària tenen preparat un seguit d’accions com la donació de cabell solidari, talls solidaris, abraçades solidaries, marxandatge de flocs solidaris i destacar la donació de 5 € per a la confecció de perruques solidàries per a les afectades de la malaltia amb una campanya i el seu lema ben clar: “Per totes les dones, sou la columna vertebral de la humanitat i sense vosaltres ningú existiria.”

Per a qualsevol dubte i/o reservar cita a Ruth Seguel Hair Studio, contactar amb Ruth al 666523015 o al seu local al Carrer Torrentó nº7 de Lloret de mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button