EconomiaNotícies

S’obre una línia de subvencions per a empreses de Lloret

Lloret de Mar obre una línia de subvencions municipals destinades al teixit productiu de la vila. Els principals objectius són afavorir la contractació, facilitar l’obertura de noves activitats, millorar la imatge dels establiments i promoure la digitalització.

S’ofereixen fins a quatre línies. La Línia 1 serà per a les quotes de la Seguretat Social, fins a un màxim de 600 euros per contracte. La Línia 2 serà per al pagament del 100% de les taxes municipals per a l’obertura de l’establiment.

La Línia 3 serà pel 50% de les despeses de millora de la imatge exterior i digitalització, fins a un màxim de 300 euros. Per últim, la Línia 4 es destina a la renovació de mobiliari per part de bars, restaurants i cafeteries, fins a un màxim de 500 euros.

Lara Torres, regidora de Comerç, argumenta que “és una línia de subvencions que s’amplia cada any, encara estem patint les conseqüències de la pandèmia“.

La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 15 de desembre de 2021, a través del web de l’Ajuntament. Cada interessat es podrà presentar, com a màxim, a dues de les línies de subvenció.

Les bases i els requisits es poden consultar a l’apartat de Promoció Econòmica del web municipal: https://www.lloret.cat/seccions/promocio-economica/subvencions-teixit-productiu/subvencions-2021

•Font: Nova Ràdio Lloret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button