CulturaNotícies

S’inaugura l’exposició ‘Armes Nuclears’ al Teatre de Lloret

(Foto: Torpede trobat a la badia de Lloret al 1937, no es nuclear, però podria haver fet molt de mal)

Arriba a Lloret de la mà de la Plataforma per la Pau de Lloret, l’exposició ‘Armes Nuclears’ que estarà exposada fins al 12 febrer al hall del Teatre de Lloret. 


“76 anys després de les bombes d’Hiroshima i Nagasaki les armes nuclears continuen sent una amenaça per a la humanitat i el planeta. L’entrada en vigor del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears, el 22 de gener de 2021, és un primer pas necessari per avançar cap a la seva erradicació, però cal aconseguir que s’hi sumin més països, entre els quals els membres de l’OTAN.”

Per això és imprescindible que la ciutadania sigui conscient del perill que representa que al món encara hi hagi 13.400 armes nuclears en mans de nou països, i que reclami als governs que se sumin al Tractat.

L’exposició Armes nuclears, vol contribuir a aquesta sensibilització fent repàs als terribles efectes que ha causat l’armament nuclear, a la tasca de la societat civil organitzada per prohibir-lo i als reptes pendents.

Escolars de Lloret assitiran el proper dia 28 a una visita guiada per l’exposició i a una xerrada a càrrec de membres de la Fundació Per la Pau. La data coincideix amb la celebració, el 30 de gener,  del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, en record de la mort de Gandhi. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button