ActivitatsNotíciesOci

S’inaugura a Lloret: ZooKids, un centre d’oci únic per totes les edats

El passat dilluns 31 de juliol es va inaugurar ZOOKIDS; un nou local molt especial que ofereix diversos serveis d’entreteniment i oci per infants amb cafeteria a Lloret de Mar.

Zookids es troba al Carrer Costa Carbonell nº12 a la primera planta del centre (antic Wok). Es tracta d’un local de 1200 metres quadrats on es pot gaudir d’una atractiva zona infantil amb piscina de boles, pista de futbol i de bàsquet, inflables i moltes sorpreses més com la zona especialment dissenyada per nadons, una gran terrassa amb cafeteria on poder menjar unes bones torrades, o una pizza entre altres propostes.

A banda de jocs per infants, tenen també una zona de futbolins i billars perquè s’entretinguin els pares i “els no tan petits” i també es pot gaudir d’un reservat per celebracions familiars de manera privada amb reserva prèvia per totes les edats.

Zookids obre cada tarda de dimarts a divendres de 17 h a 20:30 h, i dissabtes i diumenges d’11 h a 15 h i de 17 h a 22 h.

El més interessant d’aquest lloc és que està pensat perquè puguin passar-ho bé els infants amb diversitat funcional i/o cognitiva: per això, per ells, cada dimarts adapten la il·luminació i acústica.

Zookids no vol excloure a cap infant pel que fa a gaudir de jocs i bones estones en família o amics. Tot està molt ben dissenyat i estudiat per poder jugar amb tota seguretat. Arriba a Lloret una zona d’oci única.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button