CulturaNotícies

Set escoles de dansa de Lloret s’uneixen per a un espectacle únic al Dia Mundial de la Dansa aquest diumenge

Aquest any, el Dia Mundial de la Dansa, proclamat per la UNESCO l’any 1982 i que es celebra cada 29 d’abril, tindrà lloc un dia abans, el diumenge 28 d’abril, en el Teatre Municipal de Lloret de Mar. La decisió d’avançar la celebració al diumenge busca facilitar l’assistència del públic en un dia festiu, permetent així una major participació en aquest esdeveniment tan especial; iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Lloret de Mar i el Teatre Municipal.

El Dia Mundial de la Dansa es va establir amb l’objectiu de reconèixer la dansa com a forma d’art universal i diversa, que transpassa fronteres culturals, polítiques i ètiques. La data escollida per a la celebració mundial coincideix amb l’aniversari de Jean-Georges Noverre, innovador francès i reformador del ballet. La jornada festiva començarà com deiem el diumenge 28 d’abril a partir de les 12:00 hores i comptarà amb la participació de diverses acadèmies i escoles de dansa lloretenques i de renom, com l’Acadèmia de Dansa Alira, l’Escola Cristina Català, l’Escola de Ballet Sara Diaz, Il Movimiento, l’Escola de Flamenco Carolina Villegas, Magic Jordi i Llinda Danza. Cada grup oferirà actuacions que demostraran la riquesa i la diversitat de la dansa com a forma d’expressió artística.

Descarrega la teva entrada gratuïta

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta, però és necessari descarregar una invitació a través de l’enllaç proporcionat per l’organització. Fes clic aquí per aconseguir la teva entrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button