CulturaNotícies

Sense actors ni escenografia…arriba a Lloret una proposta innovadora: ‘Escuchas del paisaje’

La companyia de teatre Monte Isla inaugura la temporada teatral a Lloret de Mar amb una proposta innovadora: ‘Escuchas del paisaje’. Aquesta obra original planteja una reflexió peculiar sobre la interacció entre el públic i l’escena, optant per un “buidat” de l’escenari, sense actors ni actrius, ni escenografias i utilitzant només una instal·lació lumínica.

El format de l’obra consisteix en un recorregut multisensorial pel teatre, des de l’escenari fins al hall, el pati de butaques i fins i tot l’exterior del teatre. El públic, equipat amb auriculars, seguirà les indicacions d’una veu en off que narra el relat, complementada amb un fons sonor. Cada espectador té la llibertat de decidir el seu propi itinerari, immers en un joc de sons, llums i ombres.

Compra d’entrades

‘Escuchas del paisaje’ està inclosa en el programa LLORET ESPAI OFF i es presentarà el proper divendres 12 de gener a les 20h al Teatre de Lloret de Mar. Amb un aforament limitat a 60 persones, aquesta experiència única està destinada a tots els públics i es realitzarà en castellà. Les entrades tenen un preu de 12€ i es poden adquirir a través del següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button