ComerçosNotícies

Satisfacció entre restaurants i locals d’oci nocturn per la bona ocupació i facturació assolida durant el cap d’any

Tal i com ja vàrem avançar fa uns dies, les previsions d’ocupació i de facturació per a locals d’oci i restauració nocturna de Lloret de Mar i tot Catalunya era molt bona per la nit de Cap d’Any, i aquestes previsions s’han complert, principalment degut a les ganes contingudes dels usuaris de celebrar el cap d’any en els restaurants i locals d’oci nocturn, després de 2 anys sense haver-ho pogut fer.

Un altre factor que també hi ha tingut a veure ha estat l’ampliació horària automàtica de Cap d’Any i de la qual s’han aprofitat més de 25.000 locals d’arreu de Catalunya després de dos nadals patint restriccions horàries o tancaments. Per altre costat, el fet que la nit de Cap d’Any hagi coincidit en dissabte també ha provocat que hi hagués més ocupació als restaurants i als locals d’oci nocturn.

Quan a termes d’ocupació, la majoria de locals han comptat amb un aforament complert. La gran majoria d’ells ja havien complert les reserves i venut el 100% de les entrades amb caràcter anticipat i ja havien penjat el cartell de “sold out” abans de la celebració i un 90% dels locals van acabar-lo de completar durant la mateixa nit, superant les xifres d’ocupació del 2019 en un 10%.

Quan a la facturació, aquesta també ha estat un 10% per sobre del 2019 i, per tant, valorem positivament l’esperada tornada de les celebracions de Cap d’Any després de 2 anys sense facturar, i que aquesta facturació que anirà molt bé per recuperar una part de les pèrdues suportades durant aquest dos anys. 

La FECASARM celebra que la nit de cap d’any transcorregués sense incidents greus ni morts a les carreteres.

Des de la FECASARM també celebren que el Cap d’any s’hagi celebrat arreu de Catalunya sense incidents destacables i feliciten a la Generalitat, Ajuntaments, als diferents cossos policials així com també al personal de seguretat dels locals, per la seva important tasca, ja que han fet possible una celebració de la nit més concorreguda de l’any sense incidents i s’ha aconseguit un any més que la seguretat i el civisme hagin imperat arreu de Catalunya. Tal i com ha confirmat el Departament d’Interior, també se celebra que no hi ha hagut cap víctima mortal a la carretera i cap accident greu durant una nit on hi ha molts desplaçaments al territori.

Joaquim Boadas, secretari general de la FECASARM ha volgut felicitar també als empresaris i el personal de seguretat dels locals dient, “també volem aplaudir la feina dels empresaris i el seu compromís per evitar la comissió de delictes, especialment delictes contra la llibertat sexual, el patrimoni i la integritat física, èxit aconseguit gràcies a la tasca desenvolupada conjuntament amb la Generalitat i els diferents cossos policials que han fet que la nit més important de l’any s’hagi dut a terme sense cap incident greu”. 

Recordem que l’ampliació horària automàtica, que encara es troba vigent, contempla durant totes les nits de 30 minuts per a les activitats de bar, bar musical, restaurant etc.. i de 45 minuts per a les discoteques, sales de festa i sales de ball es podrà gaudir fins la propera matinada de Reis el que en el seu conjunt esperem que els permeti arribar a assolir un augment en facturació global entre totes les nits d’aquestes festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button