NotíciesSuccessos

“Salvar la vida d’una mascota també forma part de la nostra feina”: bombers de Lloret a l’incendi de Can Carbó

Rescat del gat atrapat a l’incendi d’ahir dimecres

Al barri de Can Carbó de Lloret de Mar, l’incendi d’ahir dimecres en un edifici ha deixat una família sense llar, tot i que afortunadament tots estan sans i fora de perill. En una entrevista amb la família afectada, registrada avui dijous per Lloret Gaceta, expliquen l’impacte emocional de perdre la seva vivenda i la incertesa que estan enfrontant davant d’aquesta situació. L’entrevista serà publicada demà, divendres 22 de març, oferint una mirada íntima a les repercussions personals de l’incendi i com estan afrontant la reconstrucció de les seves vides. La família agraeix l’acte heroic dels bombers al poder salvar la seva mascota: un gat que va quedar sol al pis incendiat.

Aquest incident, que afortunadament no va deixar ferits, també té un aspecte commovedor. Un veí va capturar un moment emotiu amb la seva càmera: els bombers rescatant al gat del propietari de l’habitatge afectat, qui va quedar atrapat tot sol durant l’incendi. El treball de l’equip d’emergències va ser crucial per salvar la vida de la mascota, mostrant un acte de valentia i humanitat enmig de la tragèdia.

L’equip de Lloret Gaceta segueix de prop aquest succés i proporcionarà més detalls a la seva propera edició, destacant tant la valentia dels bombers com la resiliència de la família afectada per aquest desafortunat incident a Can Carbó.

Resum de l’incedi d’ahir dimecres a Can Carbó (Lloret de Mar)

Ahir dimecres 20 de març, un incendi en un edifici a Lloret de Mar va deixar greument afectada un habitatge de la tercera planta. Es van mobilitzar cinc dotacions de bombers, la Policia Local, Protecció Civil, els Mossos d’Esquadra i el SEM. L’incendi va començar a les 11:15 després que diversos veïns alertessin els serveis d’emergència.

Els equips d’emergència van treballar intensament per apagar el foc i garantir la seguretat dels residents. Algunes persones afectades per inhalació de fum van ser ateses pels serveis mèdics. Les autoritats encara investiguen les causes de l’incendi.

Segons el report dels bombers, l’habitatge estava buit en el moment dels fets. El foc es va originar en una habitació plena de brossa, però afortunadament, no hi havia ningú al lloc. Els bombers van aconseguir controlar el foc i ventilar l’edifici, acompanyant el propietari a l’interior. Dues persones van ser ateses pel servei d’emergències després de patir una petita crisi d’ansietat. No es van reportar víctimes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button