NotíciesPolítica

Salvador Illa presenta Adrià Lamelas com a cap de llista i com “una opció sòlida per a Lloret” en un acte que ha congregat més d’un centenar de persones 

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha donat suport avui a Adrià Lamelas en la seva presentació com a cap de llista del partit a les eleccions municipals del proper mes de maig. A l’acte, que s’ha celebrat en la biblioteca municipal de Lloret, hi ha participat també la diputada Sílvia Paneque i hi han assistit la viceprimera secretària d’Organització del PSC, Lluïsa Moret, el secretari d’organització del PSC, José Luís Jimeno, i el diputat al Congrés per Girona Marc Lamuà. 

En la seva intervenció, Salvador Illa ha manifestat que Adrià Lamelas “té tota la confiança del PSC i que el partit “s’ha esforçat molt per oferir una aposta sòlida per a Lloret”. De Lamelas, Salvador Illa ha destacat la seva joventut, empenta, empatia i que sap fer equip, així com la importància que, com la resta de candidats, alcaldes i regidors socialistes “sempre posa per davant no el partit, sinó la seva població”. El primer secretari dels socialistes ha assenyalat també que, “per la seva història familiar Lamelas sap molt bé què és el catalanisme inclusiu i que Catalunya és una terra d’acollida on hi ha lloc per a tothom, pensi el que pensi”.

Salvador Illa s’ha referit també a la situació política general explicant que vivim moments de canvi, de transformació, un canvi d’època que provoca una gran incertesa en els ciutadans. ÉS responsabilitat dels polítics explicar aquesta situació i aportar calma. “En un moment de canvis tan importants totes les administracions tenen un paper rellevant”, ha explicat Illa. En aquest sentit ha recordat que les administracions locals són “la porta a la que truquem tots quan tenim un problema”. “La ciutadania i Lloret necessiten un alcalde i un equip de govern sòlid, que no afegeixi incerteses i amb la capacitat de prendre decisions, perquè no decidir és no avançar”, ha assenyalat. 

La diputada Sílvia Paneque ha afirmat que Adrià Lamelas téla capacitat, la influència i la solidesa per presentar un projecte per guanyar el futur de Lloret de Mar”. Panequeha destacat que Lamelas, fill de tota la vida de Lloret de Mar i fill de treballadors, ha tingut una bona escola en el món de l’empresa i que “ha mantingut de manera constant al llarg del temps la voluntat de ser actiu en la vida social, esportista i cultural de Lloret de Mar”.  Paneque ha definit Lamelas com una persona que “busca sempre l’entesa” i que “té una exigència molt alta amb el seu equip i amb ell mateix”.

La diputada gironina ha explicat també que Lloret “té enormes oportunitats al davant: la transformació digital i medi ambiental de l’economia; la utilització dels actius del municipi per mantenir un turisme permanent al llarg de l’any; l’observació constant, perquè no s’obri més encara l’escletxa social entre persones i barris; obrir oportunitats de creixement econòmic en un moment de canvi; i fixar unes prioritats clares de ciutat que siguin compartides per la gran majoria de la gent”. Per a Paneque, és essencial situar la gestió del dia a dia i el full de ruta de Lloret de Mar per sobre de qualsevol altra prioritat i “aquest és el canvi que significa Adrià Lamelas”.

En la seva intervenció, Adrià Lamelas ha destacat la necessitat de “girar l’equació a Lloret” aconseguint una economia competitiva i més diversificada. “No només hem de pensar en els visitants, primer hem de viure dignament”, ha sentenciat. “Treballarem per millorar el nostre sector econòmic prioritari, el turisme, i unirem esforços per  esdevenir una vila turística i comercial tot l’any”, ha explicat en la seva intervenció.

En la seva diagnosi de Lloret, Lamelas veu deixadesa, desmotivació, manca d’exigència amb les altres administracions i falta de projectes de futur. El candidat socialista aposta per un Lloret amb un comerç de proximitat fort, on es puguin fer polítiques de redistribució de la riquesa, que fomenti l’economia social i el treball digne i ben remunerat. S’ha mostrat disposat a lluitar perquè els veïns i veïnes de Lloret sentin orgull dels seus carrers, barris i urbanitzacions”, que vol millorar amb espais verds que afavoreixin la cohesió social i a on hi hagi tots els serveis. La seguretat, el dret a la propietat,  les polítiques feministes, l’educació com a eix vertebrador, la millora de la cohesió social, el compromís amb la salut física i mental, la millora de l’accessibilitat i l’aparcament i el repte mediambiental són algunes de les prioritats que ha desgranat Lamelas en la seva intervenció. 

Lamelas ha recordat els seus orígens familiars i el seu compromís progressista, així com la seva vocació social i l’interès per millorar la vida de les persones.  S’ha mostrat disposat a trepitjar carrers, barris i urbanitzacions, escoltar i treballar i ha anunciat un procés d’escolta activa a tots els barris, urbanitzacions, entitats i tothom que hi vulgui participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button