CulturaNotícies

Rosario Flores i Sergio Dalma entre d’altres artistes, aterren a Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar i la promotora U98Music presenten el Festival Som de Mar 2022

El festival tindrà lloc als Jardins de Santa Clotilde del 19 al 27 d’agost i avui ho fan oficial.

Aquest matí, al Club Aclam de Barcelona, s’ha presentat una nova edició del festival Som de Mar que va néixer al 2020 just enmig de la pandèmia i com a projecte cultural en un entorn privilegiat com son els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar. 

Durant l’acte el director del festival Carles Gilibets ha informat de l’evolució i posicionament en aquests dos primers anys i de com, tot i les dificultats i restriccions, Som de Mar ja és el referent de la Costa Brava Sud. En aquest sentit l’organització aposta per un estiu amb un aforament del 100% de la seva capacitat, arribant a les 1200 localitats. Un festival que ha creat el nou claim de “els bons moments” per tal d’oferir una sèrie d’accions prèvies aquest estiu i animar al públic a gaudir de tot allò que ofereix Lloret de Mar, perquè necessitem tornar a gaudir tots plegats. Així, es crearan nous espais al voltant de l’accés de la cala de Sa Boadella situada just al costat dels Jardins de Santa Clotilde, que aquest passat 2021 va estar designat com un dels millors jardins modernistes d’Europa. Així, el públic podrà gaudir de més zones al Village del festival. 

El creixement de la propera edició també destaca pel cartell, conformat per noms de prestigi i artistes més que reconeguts, una aposta molt considerable per fer augmentar la visibilitat del festival en l’atapeït calendari de propostes culturals de l’estiu. Del 19 al 27 d’agost amb els concerts  Manel, Damaris Gelabert (dia familiar), Blaumut, Rosario Flores, Sergio Dalma, Boney M ft Liz Mitchell, Joan Dausà i altres artistes per confirmar en les properes setmanes, segons va explicar el mateix director del festival. 

Les entrades i horaris estarán a la venda a la web del festival https://festivalsomdemar.com/#amb preus que van dels 15€ als 48€. 

L’alcalde de Lloret de Mar Jaume Dulsat va destacar que “el festival Som de Mar és una de les oportunitats que ens deixa la pandèmia”, i que “es tracta d’un projecte ara ja consolidat com un festival de referència a les comarques gironines”.Per la seva banda, el regidor Jordi Orobitg responsable de Promoció Econòmica, àrea des d’on es va impulsar la creació del festival va assegurar que “les edicions de 2020 i 2021 han esdevingut un èxit clamorós, a tots nivells. I la edició de 2022, arrel de l’esforç de la organització en la programació, augura un salt exponencial de qualitat al nivell de màgia dels jardins on es desenvolupa”. 

El Som de Mar oferirà possibilitats de paquets d’entrades + allotjaments als diferents establiments agremiats al Convention Bureau de Lloret i al Gremi d’Hotelers, i comptarà novament amb el recolzament del Gremi de bars, restaurants i cafeteries de Lloret de Mar que seran els responsables de la oferta gastronòmica. 

Altres aspectes que s’ha destacat durant la presentació han estat els dos esdeveniments paral·lels als que Som de Mar va participar, com son el concert organitzat per la regidoria de Cultura de Lloret de Mar per recolzar els projectes mediambientals de l’associació Xatrac i el sopar solidari del càncer infantil organitzat conjuntament amb l’hotel Santa Marta que va tenir una recaptació de 10.500€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button