NotíciesOci

Raimundo, el nou gerent del Restaurant EL Reno, rentada de cara i bon menjar!

El restaurant El Reno ha canviat de propietari, és un referent a la restauració i un treballador com el que més, va venir a Catalunya amb tretze anys a treballar de cambrer fins als vint-i-cinc anys, amb aquesta edat va aconseguir obrir per compte pròpia una marisqueria a Pineda de Mar (Can Pepet) i un bar de pinxos; ell es diu Raimundo, té seixanta anys i va néixer a Jaén.

A causa d’un accident que va patir el novembre de l’any passat on es va trencar el fèmur i el maluc va decidir deixar la restauració perquè veia que no podia seguir, però al cap de set mesos es va recuperar prou bé i va decidir tornar-hi quedant-se el restaurant El Reno de Lloret, un restaurant que sempre li ha agradat i finalment ha pogut comprar-lo.

La idea del nou Reno és fer un bon restaurant, de referència, i amb cuina mediterrània, amb peix i carn, però mantenint les pizzes al forn de llenya. És un lloc amb 130 places de pàrquing, ben ubicat i “per aquest motiu me’l vaig quedar” ens diu en Raimundo.

La nova gerència ha fet una inversió inicial, canviant el mobiliari, maquinària, una rentada i una bona capa de pintura; l’horari serà de 13h a 1:00h, per tant, s’eliminen les 24h de restauració de l’antiga gerència. Quan arribi el setembre la idea és fer pels caps de setmana un esmorzar de forquilla, tal i com manifesta el nou propietari.

El Reno amb nou gerent es va inaugurar dies enrere, el passat 1 d’agost; en Raimundo ens comenta que ell està aquí per a tot el món, “que sereu tots benvinguts”, que està amb el poble de Lloret, i si calen col·laboracions amb equips de futbol o el món de l’esport, ell s’hi ofereix, i convida a tothom a que vingui a provar la carta que han preparat.

Felicitats, Raimundo!

7 Comentaris

  1. SEGURO QUE REVENTARA ESTE ALICAÍDO RESTAURANTE SOLO HAY QUE VER EL COMIENZO. EN LOS POCOS DÍAS QUE LLEVA ESTA A REVENTARAR Y AÚN NO HA DESCARGADO POR FALTA DE TIEMPO LOS PLANES QUE TIENE PARA ESTE RESTAURANTE SIN DUDA SERÁ UNO DE LOS RESTAURANTES REFERENCIA DE LLORET

  2. Muchas Felicidades es estupendo lo que estás haciendo es espectacular el Restaurante la verdad y tú lo birdas mucha suerte te la mereces eres grande y todos los que te están ayudando ánimos a todos sois geniales

  3. Sin duda, el restaurante será un éxito, ya lo es, conozco a Raimundo desde que llegó a Pineda de Mar y es trabajador, inteligente, simpático y con ganas de mimar y agradar al cliente, es importante la materia prima que siempre es de calidad, y también hay que destacar la limpieza que tienen en todo lo que tocan. Sin duda un gran profesional que se lo ha ganado a pulso desde que era un niño.

  4. Holaaa Raimundo nos,alegramos de haberte encontrado, el Pepet ya no es lo mismo sin ti, de hecho ya no hemos vuelto, ni la calidad ni el servicio son los mismos y los precios tampoco (muy altos), vendremos a tú nuevo restaurante que seguro que será todo un éxito.
    Muchas felicidades y hasta muy pronto

  5. El otro día estuvimos comiendo allí,y la verdad ,que ha hecho un cambio espectacular en el restaurante,(le hacia mucha falta,) RAIMUNDO,se ve un señor muy trabajador,y muy amable que cuida,a sus clientes,y el servicio y la comida es muy bueno,iremos muchas veces más!!👍🏼

  6. Nosaltres el coneixem del restaurant que tenía a Pineda , de lo millor del maresme . Sempre calitat a bon preu , ja no anem a Pineda a cambiar molt . Ell sap molt be el que es fa i es una persona molt treballadora segur que posa aquest restaurant com a referent de la zona , no tením cap subte . Raimundo estamos contigo siempre !!

  7. Ostres, no o sabia, Raimundo, tota la sort del món, es una molt bona persona, et vindrem a visitar, segur que el teu nou projecte serà tot un èxit, mil petonets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button