NotíciesSuccessos

Qui era i com vivia el «capo» de la cocaïna detingut a l’urbanització Puigventós

Després de diversos anys d’investigació i gràcies a una operació conjunta entre Guàrdia Civil, Policia Nacional i Mossos d’Esquadra, han aconseguit detenir Zlatan Petrovic, cap d’una organització criminal.
Els cossos de policia han estat fent diversos controls en les últimes setmanes a les entrades i sortides de diferents urbanitzacions a les localitats de Lloret de Mar i Vidreres.

Aquesta macrooperació ha acabat amb 61 detinguts a diferents localitzacions d’Europa, als Països de l’est i a Espanya,

Zlatan vivia a Puigventós (Vidreres) a un carrer on era propietari de tres cases fortament vigilades, és considerat un home perillós i està vinculat amb el càrtel dels Balcans.
Aquesta organització criminal estava formada per exmilitars i es dedicava a la venda de tota mena de drogues, també estan acusats d’altres delictes com crims sicaris, robaments i cultiu de marihuana.

L’alerta va arribar a la Policia espanyola a través d’un comunicat de la Policia Eslovena, on deien que podria estar per terres catalanes, de seguida va començar una investigació des de la comissaria provincial de Girona conjuntament amb l’UDYCO, aquest es movia per la Costa Brava i Costa Daurada, on feia una vida d’home de negocis amb una rutina diària i vivia amb la seva dona.
Petrovic buscava l’anonimat i com molts altres fugitius escullen aquestes urbanitzacions de la Costa Brava i voltants perquè saben que tenen poca presència policial i els hi aporta seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button