NotíciesSuccessos

Prop de 400 veïns de Lloret queden sense llum durant més de 14 hores

Unes 400 persones (habitatges i comerços) del carrer Joan Durall i part del Passeig Camprodon i Arieta de Lloret de Mar han passat un dimarts (26 de març) sense llum i tot el que aixó comporta, a causa d’una avaria elèctrica que ha durat més de 14 hores en alguns casos.

Els immobles afectats en aquesta àrea han estat sense llum des de primera hora del matí, aproximadament des de les 9h. L’avaria es va produir en un alternador situat al carrer Joan Durall. Segons els veïns i els operaris que van treballar tota la nit per resoldre l’avaria, calia canviar un…

…transformador de grans dimensions.

El problema va sorgir durant el canvi d’aquest aparell, ja que l’espai on s’ubicava era molt reduït i va comportar dificultats de maniobra.

Cap a les 20 h, un camió va arribar amb un nou transformador per restablir el subministrament elèctric com més aviat possible. Malgrat tot, encara que estiguem en temporada baixa i molts locals tinguin tancades les seves portes a causa de l’avaria, les famílies residents als immobles han estat les més afectades.

Arribada del camió de suport

A més, l’enllumenat del Passeig Camprodon i Arieta també va ser afectat per l’avaria, dificultant la circulació a peu a causa de la foscor.

Inicialment, Endesa va informar els usuaris que el servei seria restablert a les 20 h, però van sorgir dificultats que van retardar el procés fins a mitjanit.

Els treballadors van passar tota la nit treballant al carrer Joan Durall per aconseguir que el subministrament elèctric tornés passades les 23 h. Ara caldrà verificar si s’han malmès alguns electrodomèstics o aliments als congeladors per reclamar danys a les asseguradores. Avui dimecres tot ha tornat a la normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button