CulturaNotícies

Pren-te un cafè amb escriptores i coneix “Reflexos de la lluna a l’aigua”: Lloret s’endinsa en la literatura amb aquestes dues activitats

Lloret de Mar obre aquesta setmana les portes a dos esdeveniments culturals que prometen enriquir l’escena literària local.

Dimecres 10 d’abril: Un Cafè Literari

Avui dimecres 10 d’abril, el col·lectiu Lloret Literatura convida a residents i visitants a un trobada singular: Un Cafè Literari. Aquesta vetllada es durà a terme al bar del Teatre de Lloret de Mar a partir de les 18:00h, oferint una oportunitat única per interactuar amb escriptors/es de Lloret i els seus voltants. La conversa girarà entorn a literatura, projectes en curs, recomanacions literàries i activitats culturals, tot això en un ambient relaxat davant d’una tassa de cafè.

La iniciativa busca fomentar el diàleg i la connexió entre amants de la literatura, ja siguin lectors apassionats, escriptors o simplement curiosos per conèixer més sobre el panorama cultural de Lloret de Mar.

Dijous 11 d’abril: Presentació del llibre “REFLEXOS DE LA LLUNA A L’AIGUA”

Continuant amb l’impuls cultural, el dijous 11 d’abril a les 19h, l’Associació de Dones l’Aurora ha organitzat dintre dels seus “Dijous de l’Aurora” la presentació del llibre REFLEXOS DE LA LLUNA A L’AIGUA de l’autora Roser Soms Tramujas-Durall a la Biblioteca de Lloret. L’autora estarà acompanyada per Neus Dalmau, guardonada amb el Premi Aurora 2021, en un esdeveniment que promet ser una profunda immersió en les 357 reflexions que componen l’obra, descrites per la seva autora com un camí per deixar de patir. La trobada està programada per a les 19h, oferint als assistents l’oportunitat d’explorar temes d’introspecció i creixement personal a través de la literatura.

Aquests esdeveniments no només destaquen la vibrant comunitat literària de Lloret de Mar, sinó que també subratllen el compromís de la localitat amb la promoció de la cultura i l’intercanvi d’idees.

S’espera que tant el Cafè Literari com la presentació de REFLEXOS DE LA LLUNA A L’AIGUA atraiguin a una audiència diversa, unint a persones de totes les edats i trasfons en una celebració de la literatura i el diàleg creatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button